Τρίτη, 09/06/2026 | 13:56

Το Empower Forward – Women in Sports ξεκινά τη νέα του στάση από την Πρέβεζα με τον Φώτη Ζησιμόπουλο

98 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/06/2026, 12:39 μμ | 0 σχόλια

Το Empower Forward – Women in Sports, το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, συνεχίζει δυναμικά τη δράση του σε όλη τη χώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε γυναίκες και κορίτσια να γνωρίσουν από κοντά τη δύναμη και τη χαρά του αθλητισμού.

Με σταθερό στόχο την ενίσχυση της γυναικείας συμμετοχής στον αθλητισμό, το Empower Forward – Women in Sports συνεχίζει την πορεία του ανά την Ελλάδα και συναντά το κοινό της Πρέβεζας σε μια ημέρα αφιερωμένη στην άθληση, τη συμμετοχή και την έμπνευση. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026, στο ΔΑΚ Πρέβεζας, από τις 09:45 έως τις 13:00, και απευθύνεται σε κορίτσια και γυναίκες ηλικίας 7 έως 77 ετών.

Στη δράση θα δώσει το «παρών» ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής υπεραποστάσεων Φώτης Ζησιμόπουλος, ο οποίος επιστρέφει στο Empower Forward – Women in Sports έχοντας συμμετάσχει και σε προηγούμενη δράση του προγράμματος. O Φώτης συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αθλητές υπεραποστάσεων παγκοσμίως, έχοντας συνδέσει το όνομά του με τον ιστορικό αγώνα του Σπάρταθλου, τον οποίο έχει κατακτήσει επανειλημμένα, σημειώνοντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις σε διεθνείς διοργανώσεις. Μέσα από την πορεία του αποδεικνύει έμπρακτα ότι η αφοσίωση, η ψυχική δύναμη και η συνεχής προσπάθεια μπορούν να οδηγήσουν στην επίτευξη ακόμη και των πιο απαιτητικών στόχων.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, κορίτσια και γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διαφορετικά αθλήματα μέσα από ανοιχτές προπονήσεις, με τη συμμετοχή τοπικών αθλητικών συλλόγων και προπονητών της περιοχής. Οι συμμετέχουσες θα έρθουν σε επαφή με το τζούντο από τον Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο Θησέας Πρέβεζας, το taekwondo από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Πρέβεζας, τον στίβο από τον Αθλητικό Όμιλο Πρέβεζας Κότινος, το βόλεϊ από τον Φιλαθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Πρέβεζας, τη ρυθμική γυμναστική από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Κλεοπάτρα, το τένις από τη Γυμναστική Ένωση Πρέβεζας .και την ξιφασκία, μέσα από ειδικά διαμορφωμένες δραστηριότητες γνωριμίας με το άθλημα υπό την καθοδήγηση του πιστοποιημένου προπονητή ξιφασκίας Ανδρέας Καραμάνης.» 

 

Μέσα από τη δράση, στόχος είναι η ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στον αθλητισμό, η γνωριμία με νέα αθλήματα και η ανάδειξη της αξίας της άθλησης στην καθημερινή ζωή. Στο πλαίσιο του προγράμματος, η Stoiximan θα ενισχύσει τους τοπικούς αθλητικούς συλλόγους με δωρεές αθλητικού εξοπλισμού, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης για παιδιά και αθλήτριες της περιοχής.

Σας περιμένουμε στο ΔΑΚ Πρέβεζας την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026, από τις 09:45 έως τις 13:00, για να γιορτάσουμε μαζί τη δύναμη του αθλητισμού, να δοκιμάσουμε νέα αθλήματα και να εμπνευστούμε μέσα από ιστορίες προσπάθειας, συμμετοχής και επιμονής.

Το Empower Forward – Women in Sports δημιουργεί στιγμές χαράς και έμπνευσης, φέρνοντας τον αθλητισμό πιο κοντά σε όλες και όλους. Δηλώστε συμμετοχή και μάθετε περισσότερα στο  https://www.iroes.gr/programs/empower-forward/women-in-sports/

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα