Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του διδακτικού έτους 2025-2026, προσκαλεί τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης στην καθιερωμένη πλέον ετήσια συναυλία των καθηγητών του. Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί έναν σταθερό και εξαιρετικά επιτυχημένο θεσμό, ο οποίος λειτουργεί ως πράξη προσφοράς του καλλιτεχνικού δυναμικού του Ωδείου προς την τοπική κοινωνία της Πρέβεζας.
Για τη φετινή χρονιά, η συναυλία φέρει τον τίτλο «Αστικό Ρομάντζο». Πρόκειται για ένα νοσταλγικό, μουσικό ταξίδι στο αστικό τοπίο του πρώτου μισού του 20ού αιώνα, μέσα από τα εμβληματικά έργα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών της ελαφράς μουσικής σκηνής, όπως οι Μιχάλης Σουγιούλ, Αττίκ, Κώστας Γιαννίδης κ.ά. Οι συντελεστές θα συμπράξουν επί σκηνής σε ποικίλα οργανικά και φωνητικά σύνολα, μεταφέροντας αυτούσια την ατμόσφαιρα, το ήθος και τη ρομαντική διάθεση εκείνης της εποχής.
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2026, ώρα: 21:00
Παραλία Πρέβεζας, μπροστά από τα Δικαστήρια
Είσοδος Ελεύθερη
Σας περιμένουμε όλους σε μια ξεχωριστή βραδιά κάτω από το φως του καλοκαιρινού ουρανού της Πρέβεζας, για να αποχαιρετήσουμε τη διδακτική χρονιά με τις ομορφότερες μελωδίες του ελληνικού ρομαντισμού.
Εκ της Διευθύνσεως,
Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας










