Τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο γραφείο του η παιδική ομάδα του ΣΚ Νικόπολη Πρέβεζας, συνοδευόμενη από τον προπονητή της ομάδας κ. Δημήτρη Μήτσικα και τον Αντιδήμαρχο και μέλος του Δ.Σ. της Νικόπολης κ. Φώτη Ζέρβα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος συνομίλησε μαζί τους για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας και την ιστορική πρόκριση στο Final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, μετά και τη μεγάλη νίκη της ομάδας απέναντι στον Πολυαθλητικό Τρικάλων με σκορ 64-51.
Ιδιαίτερα τονίστηκε το γεγονός ότι η Νικόπολη Πρέβεζας επιστρέφει μετά από 22 χρόνια, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της χώρας στο παιδικό μπάσκετ, γεμίζοντας υπερηφάνεια την τοπική κοινωνία και στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του αθλητισμού στην περιοχή.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας επεσήμανε πως η επιτυχία αυτή αποτελεί αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, πειθαρχίας, ομαδικότητας και αφοσίωσης, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Πρέβεζας θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά και τις αθλητικές δραστηριότητες της πόλης.
Παράλληλα, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τους αθλητές, τον coach Δημήτρη Μήτσικα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, τους γονείς και όλους όσοι στηρίζουν διαχρονικά την προσπάθεια της ομάδας.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με ευχές για καλή επιτυχία στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο Final 8 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.










