Σάββατο, 14/02/2026 | 00:07

Φωτεινή Πελούζο: Η ζωή της Ελληνοϊταλίδας της «Μεγάλης Χίμαιρας», τα παιδικά χρόνια και ο χωρισμός που την πήγε στην Ινδία

253 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/01/2026, 1:25 μμ | 0 σχόλια

Φωτεινή Πελούζο: Η ζωή της Ελληνοϊταλίδας της «Μεγάλης Χίμαιρας», τα παιδικά χρόνια και ο χωρισμός που την πήγε στην Ινδία
Με μια ερμηνεία που ξεχωρίζει για την ένταση και την αλήθεια της, η Φωτεινή Πελούζο έχει κερδίσει την προσοχή των τηλεθεατών στη σειρά «Μεγάλη Χίμαιρα». Πρόκειται για μία ηθοποιό η οποία έχει χαράξει έως τώρα μία λαμπρή πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Η Φωτεινή Πελούζο ανήκει στη νέα γενιά καλλιτεχνών που δεν φοβούνται να αναμετρηθούν με σύνθετους χαρακτήρες και υψηλές προσδοκίες.

Η 27χρονη ηθοποιός γεννήθηκε στη Ρώμη το 1999, από Ελληνίδα μητέρα και Ιταλό πατέρα. Παρόλο που έμενε μόνιμα στην Ιταλία τα καλοκαίρια της τα περνούσε συνήθως στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Στούντιο 4 τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πει: «Τα παιδικά μου χρόνια δεν μπορώ να τα… κάπως το μυαλό μου είναι πολύ δεμένα με την Ελλάδα. Θυμάμαι τη γιαγιά μου, θυμάμαι τα καλοκαίρια στη Χίο και στη Σκύρο. Δεν έχουμε σχέση με τα συγκεκριμένα νησιά, απλά οι γονείς μου είχαν πάθει κόλλημα. Η Σκύρος ήτανε ακόμα ερημιά τότε. Δεν είχε φώτα, δεν είχε ζεστό νερό, δεν είχε άσφαλτο, δεν είχε τίποτα. Άκουγα μουσική από Μπέλλου, Τσιτσάνη, Μπιθικώτση. Μιλάμε πολύ ελληνικά στο σπίτι. Δηλαδή με τη μάνα μου μιλάω πάρα πολύ ελληνικά. Και ο μπαμπάς μου ξέρει, καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά. Μιλάει λιγότερο γιατί ντρέπεται, αλλά μόνο και μόνο γιατί ντρέπεται».

Πηγή-φώτο: protothema.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα