Ημερίδα με θέμα τους «10 Κανόνες του διαδικτύου», διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καναλακίου τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου, με είσοδο ελεύθερη.
Κύριος ομιλητής θα είναι ο Μανώλης Σφακιανάκης, ε.α. Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ., ιδρυτής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, πρόεδρος και ιδρυτής του CSI INSTITUTE και CEO THE CRIME LAB.
Aκόμη θα μιλήσει η Δανάη Καβαλιώτη, κοινωνιολόγος – εγκληματολόγος, Επικεφαλής ερευνών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του CSI INSTITUTE.
Η εκδήλωση αφορά τους μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων, Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου, εκπαιδευτικούς, γονείς και όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.











