Πέμπτη, 18/07/2024 | 09:28

Πρέβεζα: Νέες διακρίσεις και σημαντικές εμπειρίες για ΑΓΣ “Κλεοπάτρα” και “Καλλισθένης”

112 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/07/2024, 9:08 πμ | 0 σχόλια
Σε αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής, με υψηλά standard, συμμετείχαν οι Αθλητικοί Σύλλογοι Πρέβεζας “Κλεοπάτρα” και “Καλλισθένης” στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Ο λόγος για τους 3ους Βαλκανικούς Αγώνες Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και το ΟΡΕΝ Cup που διεξήχθησαν από 8 έως 10 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Αsics Αrena της Σόφιας με τη συμμετοχή 7 χωρών (Βουλγαρία, Μολδαβία, Ρουμανία, Σερβία, Κύπρος, Ελλάδα κ.α) και 66 ομάδων, ενώ ιδιαίτερη στιγμή ήταν η παρουσία της Εθνικής Βουλγαρίας στο ταπί.
Οι αθλήτριες των Συλλόγων της Πρέβεζας είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν αθλήτριες από χώρες που έχουν παράδοση στο άθλημα, κερδίζοντας νέες εμπειρίες και διακρίσεις εκπροσώποντας την Ελλάδα και την Πρέβεζα.
Ακολουθούν οι διακρίσεις των Συλλόγων της Πρέβεζας στις κατηγορίες:
-A.Γ.Σ. ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Short junior 3οι Βαλκανικοί Αγώνες: 5η θέση
Open Cup: 5η θέση
-ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ:
8-10 long programme Βαλκανικοί αγώνες: 8η θέση
Open cup: 5η θέση
10-12 short
Βαλκανικοί Αγώνες 8η θέση
Open cup: 5η θεση
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Βαιόπουλος που ήταν παρών στους αγώνες δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διεξαγωγή των αγώνων αλλά και τις διακρίσεις των Ελληνικών ομάδων ενώ, συνεχάρη αθλήτριες και προπονήτριες που δίνουν όπως ανέφερε, τον καλύτερο τους εαυτό για το άθλημα, ενώ σύλλογοι και Ομοσπονδίαεδωσαν τον Οκτώβριο στην Πρέβεζα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα