Παρασκευή, 26/07/2024 | 21:26

Πρέβεζα: Τέτοιες εικόνες στο λιμάνι δεν περιποιούν τιμή για κανέναν μας!-Μας Δυσφημούν!

207 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/06/2024, 10:14 μμ | 0 σχόλια

Κάνουν συνεχιζόμενους καθαρισμούς εκείνοι οι… “έρμοι” οι αλιείς της Πρέβεζας και όμως όχι πολύ μακριά από εκεί που αναλαμβάνουν δράσεις, υπάρχει αυτή η εικόνα!

Προσέξτε, δεν είναι καινούργια, δεν διαμορφώθηκε τις τελευταίες μέρες, είναι έτσι εδώ και καιρό!

Και δεν συγκινείται κανείς! Και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός! Πλήρης αδιαφορία; Διότι δεν νομίζω ότι πρόκειται για ανικανότητα. Σιγά το πράγμα, να καθαρίσουν αυτό το τμήμα να μη δυσφημούμαστε στους επισκέπτες μας! Τόσοι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες πηγαίνουν με τα παιδιά τους στο λουνα Παρκ κι αυτό το… προσβλητικό σκηνικό είναι… φάτσα κάρτα!

Έχει περάσει καιρός κι όμως αυτό το χάλι, συνεχίζεται και δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός, να αναλάβει πρωτοβουλία, επιτέλους να καθαρίσει τον χώρο, να μην υπάρχει αυτή η ασχήμια που προσβάλλει την Πρέβεζα, τους δημότες της, αλλά και τον πολιτισμό της!

Υπολογίζαμε (χωρίς τον ξενοδόχο;) ότι κάποια στιγμή, θα καθαρίζονταν αυτό το τμήμα που μοιάζει με αχούρι στο λιμάνι της Πρέβεζας, όμως αυτή η κατάσταση σέρνεται για καιρό!

Και η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο δεν περιποιεί τιμή για κανέναν μας αυτή η κατάσταση, αλλά μας προσβάλλει, μας δυσφημεί!

Έλεος δηλαδή, ας πάει ένα συνεργείο του Δήμου να το καθαρίσει, για όνομα του Θεού και της Παναγίας!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα