Τετάρτη, 24/07/2024 | 01:11

Πρέβεζα-“Σύλλογος γυναικών Αγίου Θωμά”: Τιμή μας που καταφέραμε να φιλοξενήσουμε χορευτικά από άλλους νομούς

110 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/06/2024, 4:06 μμ | 0 σχόλια

Στην πόλη μας θεωρούμε ότι οι σχέσεις των πολιτών με την παράδοση και τον πολιτισμό ευρύτερα είναι πολύ ισχυρές. Αυτό το είδαμε για ακόμη μια φορά με τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωσή μας το Σάββατο 22/6/24. Ο κόσμος αγκαλιάζει με ζεστασιά τις εκδηλώσεις μας και είναι πάντα εκεί να μας στηρίζει, δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίζουμε την οργάνωσή τους, είτε σε τοπικό είτε σε ευρύτερο επίπεδο, προσπαθώντας κάθε χρόνο οι εκδηλώσεις μας να αναβαθμίζονται ποιοτικά και πάντα με σεβασμό στην παράδοση. Όταν έχεις τη θέληση, δημιουργείς τις προϋποθέσεις, προάγεις πολιτισμό και προχωράς με συνετά βήματα. Είναι τιμή μας που καταφέραμε να φιλοξενήσουμε χορευτικά από άλλους νομούς και να τους δείξουμε τις ομορφιές της πόλη μας, την αγκαλιά μας και το χαμόγελό μας, ώστε να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

  Ευχριστούμε τα χορευτικά που συμμετείχαν: Σύλλογοι Κρητών Πιερίας και Ημαθίας, Ακαρνανικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας.
  Ευχαριστούμε το Δήμο Πρέβεζας που μας παραχώρησε το πατάρι, ήχο και φώς. Τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Λεωνίδα Αργυρό για την παρουσία του. Την Κλεονίκη Κατωγιάννη για την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης. Την χοροδιδάσκαλό μας Γιώτα Ροντογιάννη που μετά από 15 χρόνια συνεργασίας, τόσες ώρες προβών, αγωνίας, άγχους, χαράς για το αποτέλεσμα, είμαστε πια οικογένεια. Τα μέλη του χορευτικού μας που διέθεσαν τον χρόνο τους για τις πρόβες ώστε να βγεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, που είναι δίπλα μας σε κάθε εκδήλωση και χωρίς τη συμβολή τους δε θα μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε ( διαμονή & φαγητό) τους χορευτικούς συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους ταξιδεύοντας από άλλους νομούς.
Χορηγοί:
OLYMPIC FOPEN
ONIROME
TSALIS TRANSPORT
UNIQUE
MAVRI FISH FARMS
PRALINE
CAFE DE LA PAIX
SOLYTION TRAVEL
DONALD
ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΕΝΤΟΠΟΙΙΑ
MARKET ΣΑΛΜΑΣ
ΑΦΟΙ ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ
  Ευχαριστούμε τον Βασίλη Κούρκουλα για τις φωτογραφίες και την προβολή της εκδήλωσης μέσω του site του Ipreveza.gr.
  Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που τιμάτε κάθε χρόνο την εκδήλωσή μας με την δυνατή σας παρουσία.
  Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα