Τετάρτη, 24/07/2024 | 01:29

Πρέβεζα-Κυανή Ακτή βραβευμένη με γαλάζια σημαία! Προσοχή! κίνδυνος ατυχήματος!

227 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/06/2024, 1:03 μμ | 0 σχόλια

Στο πρώτο Δεκαπενθήμερο του Ιούνη και θα περίμενε κανείς ότι στις ακτές μας θα είχαν εξεταστεί τα πάντα, θα υπήρχε και η ανάλογη μέριμνα ώστε να είναι όλα στην εντέλεια!

Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για Ακτές οι οπίες σημειωτέον είναι βραβευμένες με γαλάζια σημαία.

Στην καρδιά της Πρέβεζας στην Κυανή Ακτή δεν υπάρχει ως φαίνεται η απαιτούμενη μέριμνα. Ξύλινη καμπίνα-Αλλαξιέρα, δεν υπάρχει, υπάρχουν κάτι σωροί άμμου, τα αγριόχορτα έχουν ξεραθεί και εγκυμονείται ακόμα και κίνδυνος για φωτιά, αλλά το πιο επικίνδυνο σημείο είναι αυτό που απεικονίζεται στην πρώτη και δεύτερη φωτογραφία

Η ντουζιέρα στην Κυανή Ακτή είναι σχεδόν στον… αέρα! Έχει υποχωρήσει το έδαφος από κάτω κι ένας Θεός ξέρει πως στέκεται ακόμα! Σε ακτή που έχει βραβευτεί με γαλάζια σημαία είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχει τέτοια κατάσταση, η οποία αποτελεί δημόσιο κίνδυνο!

Ένα μικρό παιδάκι, ένας ηλικιωμένος να πετύχει την ώρα που θα καταρρεύσει με μαθηματική ακρίβεια η ντουζιέρα, θα έχουμε ατύχημα! Είναι βέβαιο δηλαδή!

Το επισημαίνουμε μπας και υπάρξει φιλότιμο και την φτιάξουν! Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να περάσει ολόκληρο το καλοκαίρι και να βασιστούν οι αρμόδιοι στον παράγοντα τύχη και από τύχη, να μην υπάρξει ατύχημα!

Και επιτέλους, ένας υποτυπώδης ευπρεπισμός αυτής της παραλίας δεν είναι δα σαν να λύνεις και τον… γόρδιο δεσμό!

 

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα