Σάββατο, 27/07/2024 | 04:19

Πρέβεζα: Καλωσόρισαν το καλοκαίρι με Κυριακάτικη ποδηλατάδα

523 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/06/2024, 3:49 μμ | 0 σχόλια

Με μια κυριακάτικη ποδηλατάδα καλωσόρισαν το καλοκαίρι συμμετέχοντας συνάμα στον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου δεκάδες Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι όλων των ηλικιών.
Τη δράση διοργάνωσαν ο Δήμος Πρέβεζας,το ΔΙΕΚ Πρέβεζας και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας με στόχο να τιμήσουν την ημέρα Ποδηλάτου και την αξία της χρήσης του στη ζωή μας διεκδικώντας παράλληλα την δημιουργία υποδομών με έμφαση στην τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας.

Στην ποδηλατάδα μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο  Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Αναστάσιος Δράκος, αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λεωνίδας Αργυρός, ο αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πρέβεζας Βασίλης Ντόντορος, ο διευθυντής του ΣΔΕ Χρήστος Μπάκας και δεκάδες μικροί και μεγάλοι “οπαδοί” του ποδηλάτου που είχαν την ευκαιρία να δουν τι; γειτονιές της πόλης και ν’ απολαύσουν την ομορφιά και τα λουλούδια της.
Η ποδηλατάδα ξεκίνησε από τα Δικαστήρια, συνεχίστηκε μέχρι την Κυανή Ακτή και τον κόμβο του Αγίου Γεωργίου και επέστρεψε στη Λ.Ειρήνης ,την οδό Ατιντανων ,τον Ανθόκηπο και την οδό Σπηλιάδου με την πολύτιμη συμβολή του ΕΚΑΒ και της Τροχαίας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα