Σάββατο, 27/07/2024 | 03:25

Πρέβεζα: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μελετίδης -Ειλικρινή συλλυπητήρια

3487 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/06/2024, 7:44 πμ | 0 σχόλια

 

Ένα πολύ όμορφο κομμάτι της ιστορίας της Πρέβεζας, με τη φυγή του Γιώργου Μελετίδη από τη ζωή, περνά στην ιστορία.

Ασυμβίβαστος στις αρχές του, γνήσιος, μπεσαλής, αρχοντικός και καλόκαρδος και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον κόσμο ο Γιώργος Μελετίδης, ευτύχησε να δει και εγγόνια και κυρίως στο πέρασμα των χρόνων δεν έχασε τίποτα από τη γνησιότητά του, τίποτα από την αρχοντιά του!

Κόσμος και κοσμάκης, γενιές και γενιές, πέρασαν και περνούν από το γνωστό καφενείο του Μελετίδη στο Φόρο Πρέβεζας, το οποίο διατηρεί (στα χνάρια του πατέρα του) ο γιός του Κώστας, ο οπίος είναι ένα εξαιρετικό παιδί!

Ο Γιώργος Μελετίδης έβαλε μια σφραγίδα πολιτισμού με τον τρόπο που πορεύτηκε σε όλη του τη ζωή, ενώ είχε και απίστευτο χιούμορ ως άνθρωπος. Πλέον δεν γίνεται να είσαι ή να πας στην Πρέβεζα και να μην περάσεις από του Μελετίδη. Χάρην συντομίας, εδώ και αρκετά χρόνια φίλοι της οικογένειας, έκοψαν το Μελετίδης και το έκαναν “Μελέτιος” και έλεγαν πάμε στον … Μελέτιο, ενοοώντας όμως σαφώς τον Μελετίδη.

Ο Πανάγαθος Θεός να τον αναπαύσει, είναι σίγουρο ότι η φυγή του από τη ζωή σκορπίζει θλίψη στην τοπική μας κοινωνία, όπως είναι σίγουρο ότι θα μας βλέπει από ψηλά και θα χαμογελά, με κείνο το μοναδικό πλατύ του χαμόγελο.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του!

Καλό ταξίδι Γιώργαρε! 

* Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 12μμ στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο Κανάλι Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα