Σάββατο, 27/07/2024 | 03:22

Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ανδρέας Ρέγκλης Παντρεμένος με την Πρεβεζάνα Σοφία Βερλέτη!

346 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/06/2024, 5:49 μμ | 0 σχόλια

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν τα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων είναι και ο Δικηγόρος της Πάτρας Ανδρέας Ρέγκλης. Οι ευρωεκλογές για την Πρέβεζα έχουν πέρα από κόμματα, ενδιαφέρον. Αφού ο ανδρέας συνδέεται τρόπον τινά με την Πρέβεζα.

Ο Ανδρέας Ρέγκλης είναι παντρεμένος με την Σοφία Βερλέτη του αείμνηστου Σπύρου Βερλέτη και της Φωτεινής. Η οικογένεια Βερλέτη είναι από τις πιο αγαπητές στην κοινωνία της Πρέβεζας, ο Ανδρέας είναι εξαιρετικός δικηγόρος και εξαιρετικός άνθρωπος, οπότε όσοι στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ψηφίσουν “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ένας σταυρός αξίζει να πάει στον Ανδρέα! Αξίζει πραγματικά!

Ο Υποψήφιος ευρωβουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας” της Ζωής Κωνσταντοπούλου μας συστήνεται μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό του: “Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1979 με καταγωγή από το νομό Ηλείας και τον νομό Ρεθύμνης. Από το 1982 κατοικώ μόνιμα στην Πάτρα. Αποφοίτησα από το 9ο δημόσιο Γ.Ε.Λ και σπούδασα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από τη νομική σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου με γνωστικό αντικείμενο «Καινοτομία, τεχνολογίες και Δίκαιο». Είμαι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών. Κύριο αντικείμενο της ενασχόλησής μου είναι το ποινικό δίκαιο έχοντας υπερασπιστεί εντολείς μου σε όλες τις βαθμίδες της ποινικής δικαιοσύνης, με κύριο μέλημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων που προβλέπει ο νόμος για όλους τους εμπλεκόμενους στην ποινική διαδικασία και την τήρηση της δικονομίας. Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα