Σάββατο, 27/07/2024 | 03:35

Ολοκληρώνεται η πανεξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας

54 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/06/2024, 8:43 πμ | 0 σχόλια

 

      Με εξόρμηση στην Αγιά και στην Ανθούσα χωριά της δημοτικής ενότητας Πάργας συνεχίστηκε τη Πέμπτη 6/6 η εξόρμηση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας. Στην Ανθούσα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με κατοίκους της περιοχής και εργαζόμενους/ες στον επισιτισμό – τουρισμό στην οποία μίλησε ο οικοδόμος υποψήφιος ευρωβουλευτής Λιαμπότης Σωτήρης «μέλος της πρωτοβουλίας ενάντια στις εξορύξεις» και του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  ο οποίος τόνισε: 

« Συναγωνιστές/τριες. Πορευτήκαμε μαζί το τελευταίο διάστημα (και όχι μόνο) σε πολλούς κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Είμαστε λίγες ώρες πριν τις ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής 9 Ιουνίου.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύεται βασικό εργαλείο του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων  για κοινωνικό πόλεμο χωρίς όρια με επίθεση στα εργατικά, κοινωνικά δικαιώματα, αλλά ζεσταίνει επίσης τις μηχανές για πολεμική προετοιμασία και περαιτέρω εμπλοκή.

Τα συστημικά κόμματα και η ακροδεξιά επιδιώκουν είτε μια άμεση καθαρή έγκριση των πολιτικών της ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων είτε να μεταφράσουν την αποχή ως ανοχή και επιβράβευση.

Ειδικότερα η κυβέρνηση της ΝΔ θα επιχειρήσει να εντάξει την αποχή στο επιχείρημα ότι χρειάζεται «σταθερότητα» και όχι αμφισβήτηση της πολιτικής της.

Την ίδια στιγμή, κόμματα της αριστεράς ή/ και «αριστεράς» που ψελλίζουν κριτικές κατά της ΕΕ, πλειοδοτούν ωστόσο στην καταστροφολογία για τις συνέπειες που δήθεν θα είχε  η σύγκρουση και έξοδος από την ΕΕ.

Στις συνθήκες αυτές έχει πολιτική σημασία το πολιτικό μήνυμα της κάλπης. Θα μετρήσει θετικά  ή αρνητικά στις εξελίξεις της επόμενης μέρας.

Είναι σημαντικό να υπάρξει ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία που έχει αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα πάλης για ανατροπή των κυβερνήσεων, κεφαλαίου και της ΕΕ!

Της αριστεράς που ιεραρχεί την πάλη για απειθαρχία ρήξη και  έξοδο από την ΕΕ και μάχεται από θέσεις αντικαπιταλιστικές και διεθνιστικές.

Είναι σημαντικό να υπάρχει ενίσχυση του μοναδικού αντικαπιταλιστικού ψηφοδελτίου που συμμετέχει στις εκλογές.

Για να βρει έκφραση το ελπιδοφόρο ρεύμα ριζοσπαστικού, αριστερού προσανατολισμού που εκφράστηκε στους αγώνες.

Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Ανατρεπτική Συνεργασία είναι ψήφος σύγκρουσης και ανατροπής, ψήφος άμεσης προετοιμασίας του μαζικού λαϊκού κινήματος για τις μάχες της περιόδου, είναι ψήφος αποσταθεροποίησης της συστήματος και συμβολής στη διαμόρφωση των όρων για την ανατροπή του.

Γι’ αυτό στις 9 Ιουνίου μαυρίζουμε την κυβέρνηση και την συναινετική αντιπολίτευση και στέλνουμε την ακροδεξιά στα σκουπίδια, στέλνουμε μήνυμα απειθαρχίας-ρήξης και εξόδου από την ΕΕ.

Ενισχύουμε-ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία» 

 

Κλιμάκια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ τη τελευταία εβδομάδα των εκλογών περιόδευσαν σε χωριά του δήμου Φαναρίου και Ζηρού ενώ σήμερα Παρασκευή 7/6 δύο κλιμάκια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα  περιοδεύσουν σε καταστήματα και χώρους δουλειάς στη πόλη της Πρέβεζας και της Φιλιππιάδας. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα