Σάββατο, 27/07/2024 | 04:11

Με ρυθμό , χορό και έθνικ χρώμα έπεσε η αυλαία του 22ου Preveza jazz festival

369 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/06/2024, 11:54 πμ | 0 σχόλια
Με ένα μεγάλο βαλκανικό ντίσκο πάρτι που “ξεσήκωσε” το κοινό έπεσε το βράδυ της Κυριακής η αυλαία του 22ου Preveza jazz festival .
Ο Θωμάς Κωνσταντίνου και ο Shantel παρουσίασαν αγαπημένες μουσικές των βαλκανίων διασκευασμένες σε ντίσκο ρυθμούς, ενώ λίγο νωρίτερα οι Jazz Express ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια του κλασσικού αμερικανικού ρεπερτορίου προσφέροντας ένα μελωδικό νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λεωνίδας Αργυρός εξέφρασε την μεγάλη χαρά του για την επιτυχία της διοργάνωσης που όπως ανέφερε μετέτρεψε την Πρέβεζα σε μια μεγάλη μουσική jazz σκηνή ευχαριστώντας τους διοργανωτές, τους καλλιτέχνες αλλά και τον κόσμο που στήριξε και τις 4 ημέρες τον θεσμό.
Μια μέρα νωρίτερα το Σάββατο το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει την τραγουδίστρια -σύμβολο της μεταπολίτευσης Μαρία Φαραντούρη να ερμηνεύει τραγούδια που έχουν χαράξει ανεξίτηλα τη μουσική ιστορία του τόπου μας.
Η σπουδαία ερμηνεύτρια προσκεκλημένη του Preveza Jazz festival συνοδευόμενη από τους David Lynch και Τάκη Φαραζή ταξίδεψε το κοινό με τον μικρό βοριά, το αν θυμηθείς στ’ όνειρο μου και δεκάδες ακόμα τραγούδια από εκείνα που έχουν χαραχτεί στη μνήμη και την ψυχή μας.
Καταχειροκροτούμενη από το κοινό η Μαρία Φαραντούρη εξέφρασε την χαρά της που βρέθηκε στην Πρέβεζα, ενώ θερμό ήταν το χειροκρότημα και για την “ψυχή” του Preveza Jazz festival Γιώργο Μήτσιο, ο οποίος ευχαρίστησε την Μαρία Φαραντούρη για την παρουσία και την αποκάλυψη της jazz πλευράς της.
ΠΗΓΗ: φώτος Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα