Σάββατο, 27/07/2024 | 01:58

Ευρωεκλογές 2024-“Πλεύση Ελευθερίας”: Ο Ανδρέας Ρέγκλης άξιος της εμπιστοσύνης & της επιλογής του εκλογικού σώματος!

86 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/06/2024, 8:22 πμ | 0 σχόλια

Μετράμε αντίστροφα για την διεξαγωγή των Ευρωεκλογών την Κυριακή 9 Ιουνίου και ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν στα ευρωψηφοδέλτια αναφορικά με τη χώρα μας, είναι αυτό του δικηγόρου της Πάτρας Ανδρέα Ρέγκλη. Ο Ανδρέας ο οποίος είναι νυμφευμένος με την Πρεβεζάνα Σοφία Βερλέτη είναι ένα πρόσωπο άξιο εμπιστοσύνης και επιλογής του εκλογικού σώματος. Είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την “Πλεύση Ελευθερίας” της Ζωής Κωσταντοπούλου. Θέλεις Ζωή και στην Ευρωβουλή; Σταυρό στον Ανδρέα Ρέγκλη στο ψηφοδέλτιο της “Πλεύσης Ελευθερίας”.

Ο Ανδρέας Ρέγκλης τονίζει για τις Ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής 9 Ιουνίου:

“Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 στηρίζουμε με την ψηφο μας την “Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου”. Ειναι νομιζω καιρός να δωσουμε ζωη και στην Ευρωβουλή.Να διεκδικήσουμε για τη χωρα μας ενεργή και γόνιμη συμμετοχή στις πολιτικές διεργασίες και στις αποφάσεις που μας αφορούν και λαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Αν οχι τωρα, πότε;
Αν οχι εμεις οι ίδιοι, ολοι, με άμεση εμπλοκή και ανάμιξη, τότε ποιοι;
Προσωπικά, για να πάψω να μου φταίνε οι αλλοι.
Συλλογικά,για να αλλάξουμε τους κανόνες του παιχνιδιού.
Κοιτάμε μπροστά,παμε μαζι,παμε Ζωή…”

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1979 με καταγωγή από το νομό Ηλείας και τον νομό Ρεθύμνης. Από το 1982 κατοικώ μόνιμα στην Πάτρα. Αποφοίτησα από το 9ο δημόσιο Γ.Ε.Λ και σπούδασα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από τη νομική σχολή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου με γνωστικό αντικείμενο «Καινοτομία, τεχνολογίες και Δίκαιο». Είμαι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών. Κύριο αντικείμενο της ενασχόλησής μου είναι το ποινικό δίκαιο έχοντας υπερασπιστεί εντολείς μου σε όλες τις βαθμίδες της ποινικής δικαιοσύνης, με κύριο μέλημα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων που προβλέπει ο νόμος για όλους τους εμπλεκόμενους στην ποινική διαδικασία και την τήρηση της δικονομίας. Είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.

* Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο διακρίνεται ο Ανδρέας Ρέγκλης με τη σύζυγό του Σοφία Βερλέτη και την πρόεδρο του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα