Παρασκευή, 17/05/2024 | 08:22

Πρέβεζα: Είσαι ΑΕΚ; Ψηφίζουμε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιάννη Βούρο

159 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/05/2024, 10:42 πμ | 0 σχόλια

Όταν πρόκειται για ΑΕΚ, δεν υπάρχουν διαχωρισμοί, δεν υπάρχουν κόμματα πολύ απλά γιατί η ΑΕΚ ενώνει, δεν διαιρεί.

Την Πρέβεζα επισκέφθηκε την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μάη, ο πρώην Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου. γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βούρος.

Ο Γιάννης Βούρος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από επώνυμους φίλους της ΑΕΚ στην Πρέβεζα, που του έσφιξαν το χέρι και δεσμεύτηκαν να τον στηρίζουν στις Ευρωεκλογές.

Ο Γιάννης Βούρος συναντήθηκε με τον Μάκη Τσακαρδώκη (ή Ασημάκη Τσάκα, συντάκτη του “21 είναι η καρδιά σου και χτυπάει ORIGINAL) με τον οποίον γνωρίζονται πολλά χρόνια, ενώ την επόμενη ημέρα την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαϊου επισκέφθηκε στο ιατρείο του τον γιατρό της ΑΕΚ, τον Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιο Δράκο, με τον οποίον είχαν εγκάρδια συνομιλία αφού τους συνδέεει φιλία πολλών ετών, ενώ στην παρέα τους ήταν ο επίσης γνωστός για τα Αεκτζήδικα αισθήματά του Κωνσταντίνος Κατραχούρας πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζηρού.

Ως Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας ο Γιάννης Βούρος συνέδεσε το όνομά του με τα σημαντικά υποσηρικτικά έργα για το Ναό, το στολίδι, την Αγιά Σοφιά, το γήπεδο της ΑΕΚ για το οποίο καμαρώνουν όλοι οι φίλοι της Ένωσης.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Νέα Φιλαδέλφεια. Κατάγεται από τη Χίο και την Καβάλα. Αριστούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, πτυχιούχος Δημοσιογραφίας και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Υπήρξε αθλητής στίβου της ΑΕΚ και παίκτης στα ερασιτεχνικά τμήματα της ποδοσφαιρικής της ομάδας. Πρωταγωνιστεί επί σειρά ετών στην τηλεόραση και ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός έχει υπηρετήσει όλα τα είδη θεάτρου. Ιδρυτικό μέλος του φορέα «Το εργαστήρι» για άτομα με νοητική υστέρηση, υποστηρικτής του ιδρύματος «ΜDA Hellas» για άτομα με νευρομυικές παθήσεις και χορηγός του Σωματείου Κοινωνικής Ευθύνης για παιδιά και νέους με αναπηρίες. Διετέλεσε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής την περίοδο 2009-2012 και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Το 2013-2015 διετέλεσε Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Τον Ιούνιο του 2019, εκλέχθηκε Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

Όταν πρόκειται για την ΑΕΚ, όλα τα άλλα έπονται… Είσαι ΑΕΚ; Σταυρό στον δικό μας άνθρωπο,  υποψήφιο Ευρωβουλευτή με το κόμμα “Δημοκράτες” του Ανδρέα Λοβέρδου.

Την 9η του Ιούνη. Ψηφίζουμε Γιάννη Βούρο!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα