Σάββατο, 27/07/2024 | 04:07

Στη Λευκάδα η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου

114 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2024, 10:16 πμ | 0 σχόλια

Στη Λευκάδα η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας,Ευθύμιος Μπακογιάννης, και η Βουλευτής Τρικάλων, Κατερίνα Παπακώστα

 

Την Λευκάδα επισκέφθηκαν το Σάββατο 18 Μαϊου η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ.Ευθύμιος Μπακογιάννης, και η Βουλευτής ΝΔ Τρικάλων, κ. Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα. Το κλιμάκιο συνόδευσε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και μέλη των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους των ΚΤΕΛ και των αυτοκινητιστών Ταξί, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους συγκοινωνιακούς φορείς, ενώ ακολούθησε περιοδεία στην Ανατολική και τη Νότιο Λευκάδα και, συγκεκριμένα, το Νυδρί, το Βλυχό, το Μαραντοχώρι και τη Βασιλική, όπου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας. Το κλιμάκιο συναντήθηκε και συζήτησε με πολλούς πολίτες τόσο για θέματα καθημερινότητας, όσο και για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Σχετικά με τις επισκέψεις και την περιοδεία ο κ. Καββαδάς δήλωσε:

«Σε αυτήν τη δεύτερη επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Λευκάδα, υποδεχθήκαμε δύο στελέχη από δύο σημαντικά Υπουργεία που «αγγίζουν» πολλές πλευρές της καθημερινότητας. Οι μεταφορές και η χωροταξία είναι κομβικές και για την καθημερινότητα των πολιτών και για την ανάπτυξη κάθε τόπου. 

Και στους δύο αυτούς τομείς πολιτικής έχουν γίνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Οι πολίτες, όσο και οι κατ’ εξοχήν ενδιαφερόμενοι φορείς, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να συζητήσουν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους με την Υφυπουργό Μεταφορών, κ. Αλεξοπούλου και το Γενικό Γραμματέα Χωροταξίας, κ. Μπακογιάννη. Και με τους δύο έχουμε άριστη συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια – και ελπίζουμε να συνεχιστεί με μια ανανεωμένη, ισχυρή λαϊκή εντολή μέσα από μια νέα νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα