Σάββατο, 27/07/2024 | 04:17

Στην 1η Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων ο Δήμαρχος Πρέβεζας

87 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/05/2024, 8:07 πμ | 0 σχόλια

Στην πρώτη Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων -Ελ.Δ.Α.Π το οποίο ιδρύθηκε για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία συμμετείχε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ως ιδρυτικό μέλος του Δικτύου το οποίο ασχολείται με θέματα Πολιτικής Προστασίας, ανθεκτικότητας και αειφορίας των Δήμων.
Στη Γενική Συνέλευση χαιρέτησε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, ενώ οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν υπό την προεδρία Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Πρότυπου Αυτοδιοικητικού Κέντρου του Συνδέσμου Ανάπτυξης Αξιοποίησης Υμηττού.
Το Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων θα παρουσιάσει το πρώτο σχέδιο δράσης του έχοντας ως πρώτο του μέλημα κάθε δήμος να διαθέτει το δικό του Επιχειρησιακό Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Διαχείρισης Συνεπειών, σύμφωνα με τις δικές του ιδιαιτερότητες και προς αυτή την κατεύθυνση προχωρά στην καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και των αναγκών των Δήμων στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα