Σάββατο, 27/07/2024 | 04:08

Στην Πρέβεζα ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

115 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/05/2024, 1:28 μμ | 0 σχόλια

Διαδοχικές συναντήσεις στο Δήμο Πρέβεζας και στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας πραγματοποίησε το πρωινό της Δευτέρας ο Υπουργός Ανάπτυξης και υπεύθυνος του προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Ηπείρου, Κώστας Σκρέκας.
Ο κος Σκρέκας συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ν.Πρέβεζας, Σπύρο Κυριάκη, τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, Σεραφείμ Λιάπη, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου, Τάσο Δράκο και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Πρέβεζας, Νίκο Σολδάτο, επισκέφτηκε αρχικά την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη, κο Στράτο Ιωάννου. Ακολούθως επισκέφτηκε το Δημαρχείο Πρέβεζας όπου παρουσία αντιδημάρχων και μελών της δημοτικής αρχής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κο Νίκο Γεωργάκο.

 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις συναντήσεις τέθηκαν αναπτυξιακά θέματα που απασχολούν την Πρέβεζα, όπως το νοσοκομείο, θέματα υποδομής και τους οδικούς άξονες, για την Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, την στήριξη των επιχειρήσεων, για την ανεργία κ.α. Το απόγευμα ο Υπουργός θα έχει συνάντηση με την ΔΕΕΠ Πρέβεζας καθώς και με παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Νωρίτερα, ο Υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Όλα στον Αέρα” με τον Χρήστο Ανεμοζάλη αναφέρθηκε στα μέτρα κατά της ακρίβειας που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την προστασία των ελληνικών νοικοκυριών και των καταναλωτών, για τον αναπτυξιακό της Περιφέρειας Ηπείρου, όπου μάλιστα όπως δήλωσε εγκρίθηκαν όλες οι προτάσεις που είχαν κατατεθεί, ενώ τέλος αναφέρθηκε στο κομμάτι των ευρωεκλογών όπου επισήμανε την αναγκαιότητα της πολιτικής σταθερότητας και αυτό το εγγυάται η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε ο κος Σκρέκας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα