Σάββατο, 27/07/2024 | 04:20

Πρέβεζα-Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής: Ξανά στο μηχανογραφικό του υπουργείου

113 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/05/2024, 9:19 πμ | 0 σχόλια

Τον αριθμό των εισακτέων σπουδαστών που θα εισαχθούν στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025 ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.
Στις 4.271 θέσεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων περιλαμβάνονται 200 για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Πρέβεζας για το οποίο το Πανεπιστήμιο μονομερώς και χωρίς να λάβει υπόψη του τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας έχει αποφασίσει την μεταφορά του στα Ιωάννινα μέσα στα επόμενα χρόνια.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας υπήρχε από πλευράς μερίδας καθηγητών μια έντονη φημολογία ότι από τον Σεπτέμβριο του 2024 το Τμήμα θα λειτουργεί στα Γιάννενα και τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά. Η εξέλιξη αυτή και η ένταξη του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο μηχανογραφικό του Υπουργείου “ανατρέπει” τις φήμες ή τις επιθυμίες αυτές.
Μάλιστα σε ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου μιλά για παραμονή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής χαρακτηρίζοντας ως ζητούμενο πέραν της παραμονής του και την διεύρυνσή του με επιπλέον τμήματα κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με συγκεκριμένες ενέργειες και αγώνες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα