Σάββατο, 27/07/2024 | 03:09

Πρέβεζα: Παιδότοπος “Τα ναυτάκια” η χαρά των παιδιών -Κάνει καλό στην οικογένεια!

1339 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/05/2024, 11:57 πμ | 0 σχόλια

Το παιχνίδι και η ψυχαγωγία των παιδιών σε συνδυασμό με την ασφάλειά τους, αλλά και η άνεση των μεγάλων  σε έναν αψεγάδιαστο χώρο, πιστοποιοούν με τον καλύτερο τρόπο, πόσο καλό κάνει στην οικογένεια ο παιδότοπος “Τα Ναυτάκια” στην Πρέβεζα.

 

Στον παιδότοπο “Τα ναυτάκια” προσέχουν τα παιδιά σας, σαν να είναι δικά τους παιδιά. Η ευγένεια των ανθρώπων του, η άψογη εξυπηρέτηση  σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, κάνουν τον παιδότοπο “Τα ναυτάκια” στην Πρέβεζα, να ξεχωρίζει.

Ο χώρος είναι πολύ μεγάλος, με μεγάλα τραμπολίνο και μεγάλα φουσκωτά, παράλληλα όμως υπάρχει και χώρος για πιο μικρά παιδιά.  Σε ότι αφορά το φαγητό υπάρχει προσεγμένο μενού και σνακς, ενώ υπάρχει και μενού με υγιεινές επιλογές για τα μικρά παιδιά. Ότι γίνεται με αγάπη πάντα φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα και στον παιδότοπο “Τα Ναυτάκια” στην Πρέβεζα, αγαπούν πολύ τη δουλειά τους!

Στο “ΒΑΘΥ” της Πρέβεζας, σε ένα ειδυλλιακό σημείο, ο παιδότοπος “Τα ναυτάκια” αποτελεί μοναδικό και ξεχωριστό προορισμό για τα παιδιά, με σύγχρονα παιχνίδια, σε ένα ιδιαίτερο φιλικό περιβάλλον  με τους γονείς να απολαμβάνουν τον καφέ, το ποτό ή το αναψυκτικό τους με απίστευτη θέα!

 

 

Παιδότοπος “Τα ναυτάκια” η χαρά των παιδιών, κάνει καλό στην οικογένεια:

Ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού, οργάνωση παιδικών πάρτυ, οργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης 

Τηλ: 26820-23333 κιν: 697 0863323

Βαθύ Πρέβεζας

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα