Σάββατο, 27/07/2024 | 03:25

Πρέβεζα: Βανδαλισμοί και στο Κολυμβητήριο-Πληρώνει αδρά security ο Δήμος Πρέβεζας!

129 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/05/2024, 3:51 μμ | 0 σχόλια

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες βανδαλισμών που σημειώθηκαν από αγνώστους μέσα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.
Μουτζούρες με μπογιές στις κερκίδες και το δάπεδο και το χειρότερο η καταστροφή του ταρτάν του γηπέδου μπάσκετ από φωτιά που οι “εσβολείς” άναψαν στο κέντρο του , είναι η εικόνα της “επόμενης” μέρας.
Δεν είναι πρώτη φορά που το Δημοτικό Κολυμβητήριο, ένας χώρος που φιλοξενεί δράσεις αθλητισμού μπαίνει στο στόχαστρο βανδάλων, ωστόσο η σοβαρότητα του συγκεκριμένου περιστατικού είναι μεγαλύτερη γιατί η φωτιά θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις και να είχε εξαπλωθεί στις εγκαταστάσεις.

Οι ένστολες αρχές απουσιάζουν εντελώς από την προστασία της δημοτικής και της δημόσιας περιουσίας, δυστυχώς, το οξύμωρο όμως είναι ότι ο Δήμος Πρέβεζας και συγκεκριμένα το Δημοτικό λιμενικό ταμείο Πρέβεζας δαπανά δεκάδες χιλιάδες ευρώ για εταιρεία security και το ζητούμενο είναι εάν προσταύτεται η περιουσία των δημοτών γιατί και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας ανήκει στους Δημότες.

Είναι ευχαριστημένοι στο δήμο Πρέβεζας για τις παροχές της εταιρείας security και τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που φεύγουν από τα ταμεία πιάνουν τόπο;

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα