Σάββατο, 27/07/2024 | 04:21

Περιοδεία του βουλευτή Ιωαννίνων του ΚΚΕ Ν. Έξαρχου στην Πρέβεζα

95 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/05/2024, 8:24 πμ | 0 σχόλια

Περιοδεία εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλή τον Νίκο Έξαρχο, βουλευτή του Κόμματος και Πρόεδρο του ΕΚ Ιωαννίνων, στην επιχείρηση Olympic Foppen και σε σουπερμάρκετ  της Πρέβεζας.            

   Ο βουλευτής του Κόμματος ανέλυσε στους εργαζόμενους τις θέσεις του ΚΚΕ, εξηγώντας τους ότι έχουν κάθε συμφέρον να βγει όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ μέσα από την εκλογική μάχη και να αποδυναμωθούν τα αστικά κόμματα και όλοι αυτοί που πίνουν νερό στο όνομα της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και της ΕΕ. 

   Τόνισε πώς οι ελαστικές μορφές απασχόλησης (ευελφαλεια), η εντατικοποίηση, η άγρια εκμετάλλευση, τα ελλιπή μέτρα προστασίας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς αποτελούν κατευθύνσεις της ΕΕ που από τη μια κάνουν όλο και φθηνότερη την τιμή της εργατικής δύναμης και από την άλλη δίνουν τη δυνατότητα στο μεγάλο κεφάλαιο να μειώνει το κόστος παραγωγής και εργασίας.

   Ανέφερε επίσης πως την επόμενη μέρα των εκλογών τα προβλήματα της φτώχειας, της ακρίβειας, των τσακισμένων εργασιακών δικαιωμάτων, των πλειστηριασμών κλπ. θα βρίσκονται εδώ μαζί με όλους αυτούς που στηρίζουν αυτή την αντιλαϊκή πολιτική ( ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση κ.α.).

   Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ θα κατατεθεί στην οργάνωση της εργατικής λαϊκής πάλης, στο συλλογικό αγώνα μέσα από τα σωματεία μας για να βάλουμε εμπόδια σε αυτή την κατάσταση. Σημείωσε πως η ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα στείλει μήνυμα αντεπίθεσης και αισιοδοξίας στους εργαζόμενους και τους λαούς σε όλη την Ευρώπη. 

Η Τομεακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΚΚΕ σας καλεί σήμερα Σάββατο 25/05 στην θεματική εκδήλωση για την Υγεία, με κεντρική ομιλήτρια τη Δήμητρα Σταματέλου, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, ιατρό παθολόγο.

 

ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

25/5/24

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα