Σάββατο, 27/07/2024 | 03:28

Ο Δήμος Πρέβεζας “ταξιδεύει” στην 3η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo»

76 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/05/2024, 1:26 μμ | 0 σχόλια

Με δικό του περίπτερο θα συμμετάσχει ο Δήμος Πρέβεζας στην στην 3η Πράσινη έκθεση «Attica Green Expo»που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων από 29 Μαΐου έως 1η Ιουνίου.
Η έκθεση έχει θέμα «το μεγαλύτερο ECO Meet της χώρας» και σκοπός της είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο και η ανάδειξη της προσπάθειας του Δήμου στην κατεύθυνση αυτή.
Μέσα από την παρουσία του στην έκθεση ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος θα κάνει ξενάγηση στα παιδιά ενός σχολείου της Αττικής, θα μοιράσει αναμνηστικά δώρα σχετικά με την ανακύκλωση ενώ θα παραχωρήσει και συνεντεύξεις σχετικά με το θέμα σε ιστοσελίδες πανελλήνιας εμβέλειας.
Η «Attica Green Expo» έχει ταυτιστεί ως έκθεση θεσμός για το περιβάλλον αφού αποτελεί σημείο συνάντησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πολίτη και της νέας γενιάς ενώ θα παρουσιαστούν έργα και υπηρεσίες, ανοιχτοί διάλογοι και γενικότερα δράσεις που αποτυπώνουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε ένα υγιές περιβάλλον.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα