Τρίτη, 18/06/2024 | 05:44

Θανάσης Καββαδάς: Επιπλέον προσωπικό για την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας

79 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/05/2024, 5:42 μμ | 0 σχόλια

Θανάσης Καββαδάς: Επιπλέον προσωπικό για την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας ζήτησα σε συναντήσεις μου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ»

 

Συναντήσεις με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτρη Μάλλιο, είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, προκειμένου να συζητηθούν οι ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας. 

Έπειτα από μια σύντομη ενημέρωση του Υπουργού, ο Βουλευτής είχε εκτενή συζήτηση με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, με κύριο αντικείμενο την ανάγκη περαιτέρω στελέχωσης της ΑΔ Λευκάδας και μάλιστα όχι μόνο για τη θερινή περίοδο, αλλά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βλυχού, όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που προβλέπονταν στην σύμβαση για την αναβάθμισή του, ζητώντας την οικονομική συνδρομή του Αρχηγείου προκειμένου να γίνουν κάποια συμπληρωματικά έργα για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργικότητας και της ασφάλειας του κτιρίου. 

Ο Αρχηγός από την πλευρά του δεσμεύθηκε να διαθέσει επιπλέον χρηματοδότηση, ενώ ως προς την στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, διαβεβαίωσε ότι θα λάβει υπόψη του το αίτημα και θα εξαντλήσει τις δυνατότητες ενίσχυσής της.  

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα