Σάββατο, 27/07/2024 | 03:23

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Ιστορικές στιγμές με Γιάννη Μπρατάκο και Σπύρο Κυριάκη

275 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/05/2024, 10:00 πμ | 0 σχόλια

Παρουσία του Γιάννη Μπρατάκου  ιδιαίτερα αγαπητού προσώπου στην Πρέβεζα, ο οποίος είναι και επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου αλλά και του βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Σπύρου Κυριάκη, έγινε συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας σε εστιατόριο της περιοχής μας.

Τα χαμόγελα στη φωτογραφία μοιάζουν με… χίλιες λέξεις, ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου στο Επιμελητήριο Πρέβεζας και με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν επιτυχημένο πρόεδρο τον Γιάννη Μπούρη και μια επιτυχημένη διοίκηση (το μεγάλο έργο τους άλλωστε τα λέει όλα), οι επαγγελματίες του νομού Πρέβεζας μπορούν να ατενίζουν το μέλλον τους με αισιοδοξία. Έχουν πάντα δίπλα τους το Επιμελητήριο που είναι πάντα εκεί σε οτιδήποτε τους απασχολεί.

Ο καθημερινός αγώνας του Γιάννη Μπούρη και της διοίκησης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας προς όφελος των επαγγελματιών του νομού Πρέβεζας κέρδισε την εμπιστοσύνη τους, μια εμπιστοσύνη που με συντριπτικό τρόπο γίνεται στήριξη στον κ. Μπούρη και τους συνεργάτες του, σε όλον τον νομό Πρέβεζας.

Σίγουρα και οι Γιάννης Μπρατάκος και Σπύρος Κυριάκης αισθάνθηκαν ικανοποίηση στη συνάντησή τους γνωρίζοντας το σημαντικό έργο που έχει επιτελεστεί στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, επί διοίκησης του Γιάννη Μπούρη. Σίγουρα πρόκειται για ιστορικές στιγμές…

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα