Παρασκευή, 26/07/2024 | 22:16

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Πρέβεζας: Ευχαριστήριο από το Μέτωπο Δράσης

79 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/05/2024, 9:53 πμ | 0 σχόλια

Το Μέτωπο Δράσης και Αλληλεγγύης Εκπαιδευτικών στην Πρέβεζα ευχαριστεί όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς του Νομού Πρέβεζας που συμμετείχαν στις εκλογές της 16ης Μαΐου 2024 για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 21ο Συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε., καθώς και όσες/όσους τίμησαν την παράταξη με την ψήφο τους, καθιστώντας την ξανά πρώτη δύναμη στον Νομό και δίνοντάς της τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί από δύο αντιπροσώπους στο επερχόμενο συνέδριο.

Η ανακοίνωση τονίζει: “Το γεγονός αυτό μας γεμίζει αισθήματα χαράς, μα πάνω από όλα ευθύνης, για τη συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου, δημοκρατικού, συμπεριληπτικού σχολείου. Η δέσμευσή μας παραμένει ακλόνητη στη μάχη για το δημόσιο σχολείο, τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό, διεκδικώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου. Ευχαριστούμε θερμά επίσης τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που συνέβαλαν στη διεξαγωγή των εκλογών σε τρία εκλογικά τμήματα, συμμετέχοντας στις εφορευτικές επιτροπές, χωρίς τη βοήθεια των οποίων η πραγματοποίηση των εκλογών δε θα ήταν δυνατή.

Ως παράταξη, με θεμέλια τις αξίες και τα ιδανικά μας, με αίσθημα ευθύνης και συνθετική διάθεση, παραμένοντας πιστοί στις θέσεις της Ομοσπονδίας μας, θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με σύνεση και σοβαρότητα, προασπιζόμενοι κεκτημένα δεκαετιών και υψώνοντας αναχώματα στις επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος της εκπαίδευσης”.

Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα