Σάββατο, 27/07/2024 | 03:38

Για τα προβλήματα του Κ.Υ. Πάργας ενημερώθηκε ο υφυπουργός Δημήτρης Βαρτζόπουλος

125 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/05/2024, 2:19 μμ | 0 σχόλια

Το κέντρο υγείας Πάργας επισκέφθηκε την Τρίτη 28 Μαίου ο υφυπουργός υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, συνοευόμενος από τον βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Σπύρο Κυριάκη και τον βουλευτή Άρτας Γιώργο Στύλιο.

Ο διευθυντής του κέντρου υγείας Πάργας Γιώργος Κούσκος ενημέρωσε τον υφυπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο υγείας Πάργας, με την έλλειψη προσωπικού και ζητήματα που όφειλε η πολιτεία εδώ και πολλά χρόνια να έχει λύσει.

Προσέξτε μιλάμε για κέντρο υγείας, ενός από τους πιο ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς, τον Δήμο Πάργας. Αυτό αυτόματα συνεπάγεται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση και είναι πασιφανές ότι οι ανάγκες μεγαλώνουν στον ύψιστο βαθμό. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή η πολιτεία και κάποια ηγεσία του υπουργείου υγείας θα δει κατάματα την πραγματικότητα.

Στις περιπτώσεις που τουριστικά μέρη κατακλύζονται από χιλιάδες ξένους επισκέπτες, το γεγονός μια μονάδα υγείας λόγω έλλειψης προσωπικού και υλικού, να μην μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στις ανάγκες που προκύπτουν, δημιουργεί ανεπανόρθωτα προβλήματα καθώς εκτίθεται η χώρα μας διεθνώς!

Ο Διευθυντής του Κέντρου υγείας Πάργας Γιώργος Κούσκος (εξαιρετικός γιατρός και εξαιρετικός άνθρωπος)  τα είπε όπως έπρεπε, τον υφυπουργό τον βλέπω στα φωτογραφικά στιγμιότυπα λίγο χαμογελαστό λες και έχει επιτελέσει εις ακέραιον το καθήκον του και επίσης χαμογελαστό βλέπω και τον βουλευτή μας Σπύρο Κυριάκη. Ελπίζω τα χαμόγελα αυτά να έχουν να κάνουν και με ουσιαστική ενίσχυση του κέντρου υγείας Πάργας.

Ας μην είναι η επίσκεψη Βαρτζόπουλου άλλη μία… εθιμοτυπική επίσκεψη λόγω ευρωεκλογών για να υφαρπάξουν τις ψήφους μας, ας έχει ουσία.

Ίδωμεν…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα