Σάββατο, 22/06/2024 | 00:34

Ανδρέας Ρέγκλης : Η αποχή από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος δεν είναι λύση

107 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/05/2024, 8:48 μμ | 0 σχόλια

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας Ανδρέας Ρέγκλης, μίλησε στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 της Αλεξανδρούπολης και τον δημοσιογράφο Γιώργο Χονδρόπουλο.

Εξέφρασε την άποψη του γύρω από την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας όπως την κατανομή των χρημάτων και την ακρίβεια που είναι απολύτως συνυφασμένη με τις αποφάσεις που παίρνει η Ε.Ε. Για την ακρίβεια πιο συγκεκριμένα είπε πως είναι τόσο εισαγόμενη όσο και εγχώρια.

Μίλησε για τους πολέμους και τα χρήματα που δίδονται στην αεράμυνα για να προσθέσει πως όταν έχουμε τόσα άλλα προβλήματα να λύσουμε τελικά καταλήγουμε να εξυπηρετούμε μια αμυντική βιομηχανία που βρίσκει ευκαιρία να ανθίσει.

Τόνισε ότι η Πλεύση Ελευθερίας απέδειξε εμπράκτως ότι αυτό που υποσχέθηκε, να είναι δηλαδή μέσα στη Βουλή και να ασκεί μια ισχυρή αντιπολίτευση, το τήρησε. Αυτό υπόσχεται και για την Ευρωβουλή.

Ωστόσο, σημείωσε, η Ευρώπη έχει αποδειχθεί ότι δεν υπολογίζει την Ελλάδα και γι’ αυτό το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι να μην δείξουμε ότι πάμε στην Ευρωβουλή για να γεμίσουμε τη βαλίτσα χρήματα ή να κάνουμε dolce vita. Τόσοι και τόσοι Ευρωβουλευτές δεν κατάφεραν τόσα χρόνια να κάνουν την Ευρώπη να μας ακούσει, παρ’ ότι έχουν λάβει έναν πακτωλό χρημάτων ακριβώς γι’ αυτόν τον σκοπό. Χρειάστηκε μία μητέρα από τα Τέμπη που έχασε στο τραγικό έγκλημα την κόρη της για να κάνει την Ευρώπη να μας ακούσει και αυτό πρέπει να έχουν κατά νου οι πολίτες που θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή: να ψηφίσουν ανθρώπους που να είναι πεπεισμένοι ότι θα ασκήσουν το έργο τους με εντιμότητα, σοβαρότητα και ευσυνειδησία, και όχι με σκοπό προσπόρισης των χρημάτων για τον εαυτό τους.

Ανέφερε επίσης ότι η αποχή από την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος δεν είναι λύση. Με την αποχή δεν άλλαξε τίποτα ποτέ, όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί περίτρανα την τελευταία δεκαπενταετία στην Ελλάδα που τα ποσοστά της αποχής έχουν, δυστυχώς, μεγαλώσει εκθετικά.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε παρακάτω:

https://www.sferikos.gr/o-ypopsifios-eyrovoyleytis-me-tin-pleysi-eleytherias-andreas-regklis-mila-ston-sferikos/

ΑΝΔΡΕΑΣ Θ. ΡΕΓΚΛΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δημ.Γούναρη 31-33

ΠΑΤΡΑ

Τ.K. 26 221
andreasregklis@gmail.com

tel/fax 2610224215

mobile 6932751075

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα