Σάββατο, 27/07/2024 | 03:16

Αναβολή της υπόθεσης αιτήθηκε ο Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας – Τι αναφέρει ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ Γρηγόρης Κουμπής

103 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/05/2024, 5:50 μμ | 0 σχόλια

Στο θέμα της εκδίκασης της πρόσφατης αγωγής του Τουριστικού Λιμένα Πρέβεζας Α.Ε σε βάρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Φορέα Γρηγόρης Κουμπής.
Όπως αναφέρει ο κ. Κουμπής το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο παραστάθηκε ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου με σκοπό να αντικρούσει την αγωγή με τους πληρεξούσιους δικηγόρους του Απόστολο Τάσση, Κωνσταντίνο Τζούμα και Κωνσταντίνο Οικονόμου.
Κατά τη συζήτηση ο Τουριστικός Λιμένας αιτήθηκε την αναβολή την υπόθεσης με την αιτιολογία ότι απέχει των καθηκόντων τους ένας εκ την δικηγόρων του, ενώ παράλληλα υπέβαλε αίτημα για μακρά αναβολή προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για την υπεράσπιση της αγωγής.
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του αντέδρασε στο αίτημα της μακράς αναβολής υποστηρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν οι δικηγόροι του να έχουν προετοιμαστεί σε 10 μέρες και ο Τουριστικός Λιμένας Α.Ε να μην είναι έτοιμος μετά από δυο χρόνια που έχει ασκήσει την αγωγή.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Κουμπή, οι δικηγόροι του υπέβαλαν προς το δικαστήριο ένσταση καθ’ ύλην αναρμοδιότητας για την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα