Πέμπτη, 02/05/2024 | 04:35

Petanque Club Preveza 2021 Α. Γ. Σ. Πρέβεζας: Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά

197 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/04/2024, 9:31 πμ | 0 σχόλια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ , ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.
✓ Τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα και στο γραφείο του στην Γ.Γ.Α. , συνάντηση του προέδρου του Α.Γ.Σ.Π. , Νικολού Κώστα με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.


✓ Οι φιλικές σχέσεις που δημιουργήθηκαν, μετά από την πρόσφατη επίσκεψη του Γεν. Γραμματέα στην πόλη της Πρέβεζας, μας έδωσε το έναυσμα να του ζητηθεί συνάντηση ώστε να συζητηθούν σημαντικά θέματα δια ζώσης, που ταλάνιζαν το σύλλογο μας, την ομοσπονδία και το άθλημα της Εδαφοσφαίρισης γενικότερα στην Ελλάδα, την οποία και αποδέχτηκε με χαρά !!
✓ Βασικό αντικείμενο την συνάντησης ήταν η πορεία του αθλήματος της Εδαφοσφαίρισης στην χώρα καθώς και διευκρινίσεις σχετικά με τις κινήσεις του συλλόγου μας εντός και εκτός Ελλάδας.
✓ Η συνάντηση έγινε σε πολύ ζεστό κλίμα και εκτός των άλλων, ενημέρωσε τον κ. Μαυρωτά για θέματα ανάπτυξης, θέματα ενότητας όλου του ελληνικού Πετάνκ αλλά και το σοβαρό πρόβλημα που είχε προκύψει τον τελευταίο καιρό με την ταυτόχρονη εγγραφή μας στην έτερη Ένωση Συλλόγων Πετάνκ Ελλάδος.
✓ Του μεταφέρθηκε η συζήτηση που είχαν , καθώς και οι συνεχείς προσπάθειες του προέδρου της Ε.Ο.ΕΔ. Κ. Κωνσταντίνου Χρονόπουλου, να επιστρέψει ο πολυνίκης σύλλογος μας στις τάξεις της επίσημης Ομοσπονδίας Ελλάδος και δήλωσε ότι είναι υπέρμαχος τέτοιων ενωτικών προσπαθειών.
✓ Ως άνθρωπος που προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού αλλά και του πρωταθλητισμού, ο κ. Μαυρωτάς έδειξε διάθεση να βοηθήσει την ομοσπονδία, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη της.
✓ Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και μάλιστα μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Ο.ΕΔ. κ Χρονόπουλο, αφού φάνηκε να αποτελεί και για τον ίδιο, βασική προτεραιότητα η ανάπτυξη του αθλητισμού από τη βάση του, σε συνδυασμό με την πρόοδο αυτού και με πολλές διακρίσεις από δω και εμπρός!!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα