Τετάρτη, 01/05/2024 | 04:54

Χριστοδουλάκης από την Πρέβεζα: Δεύτερο κόμμα θα ειναι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές

313 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/04/2024, 8:36 πμ | 0 σχόλια

Με ομιλητή τον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανατολικής Αττικής Μανώλη Χριστοδουλάκη έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Πρέβεζας.
Ο κ. Χριστοδουλάκης σημείωσε πως το κόμμα μπορεί να εκφράσει ξανά πλειοψηφικά και πρωταγωνιστικά τις αγωνίες του δημοκρατικού κόσμου και τόνισε πως έχουμε μπροστά μας κρίσιμα βήματα μέχρι τις ευρωεκλογές, αναφέροντας πως οφείλουμε να πείσουμε ότι η Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης έχει και πάλι έναν ρόλο.
Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παράταξη θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές, αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στην κοινοβουλευτική του πρόταση, υπογραμμίζοντας πως εμείς έχουμε τον κόσμο που έμεινε στα δύσκολα του ΠΑΣΟΚ, το κόσμο που αγωνίζεται για ιδέες και ιδανικά.

Την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ θα πορευτεί ως δεύτερη δύναμη εξέφρασε και ο Βουλευτής Ιωαννίνων Ιωάννης Τσίμαρης στο σύντομο χαιρετισμό του, σημειώνοντας ότι η παρουσία του κόσμου στα εγκαίνια του νέου γραφείου δηλώνει πως μειώνεται η αποστασιοποίηση και πως η παράταξη και η κοινωνία είναι όλοι μαζί ένα ισχυρό πολιτικό κίνημα.
Στο κάλεσμα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας ανταποκρίθηκαν πολιτευτές, μέλη της νομαρχιακής επιτροπής, αυτοδιοικητικοί, παλιά και νέα στελέχη, αλλά και φίλοι του κινήματος.

ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα