Τετάρτη, 01/05/2024 | 12:49

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Πρέβεζα

493 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2024, 12:03 μμ | 0 σχόλια
Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου που αναμένεται στην Πρέβεζα στο τέλος Ιουνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας το πρόγραμμα του κ. Βαρθολομαίου έχει αποσταλεί στο Πατριαρχείο για την οριστική διαμόρφωσή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη να πραγματοποιεί διανυκτέρευση στην Πρέβεζα στις 27 Ιουνίου.
Να θυμίσουμε ότι ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας αποδέχτηκε πρόσκληση που του απεύθυναν οι Μητροπολίτες Άρτας κ.Καλλίνικος και Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν πριν λίγους μήνες μαζί με τον δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο.
Πριν από λίγες μέρες εξάλλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Μητροπολίτη μας κ. Χρυσοστόμου και του Δημάρχου κ. Γεωργάκου όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επίσκεψη και την υποδοχή του Πατριάρχη στην περιοχή της Πρέβεζας.
Τέλος στο Πατριαρχείο ταξίδεψε και ο βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον κ. Βαρθολομαίο έχοντας ως κεντρικό θέμα συζήτησης την επικείμενη περιοδεία του σε Ήπειρο και Λευκάδα και ειδικότερα την παραμονή του στην Πρέβεζα.
ΠΗΓΗ-φώτο: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα