Τρίτη, 30/04/2024 | 00:07

Πρόσκληση σε γενική συνέλευση και εκλογές του ΣΕΕΛΦΟ νομού Πρέβεζας

184 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2024, 11:26 πμ | 0 σχόλια

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Λ.ΦΟ. Ν. Πρέβεζας , καλεί τα μέλη του και όλους τους Λογιστές-Φοροτεχνικούς του Νομού Πρέβεζας, στην τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού :

Θέματα  και πρόγραμμα Γ.Σ.

– 17:00 Προσέλευση μελών

– 17:10 Εκλογή Προέδρου-Γραμματέα ΓΣ

– 17:15 Υποψηφιότητες-εκλογή εφορευτικής επιτροπής

– 17:20 Διοικητικός-Οικονομικός απολογισμός-Έκθεση ελεγκτικής Επιτροπής-Απαλλαγή ΔΣ

– 17:45 Τοποθετήσεις υποψηφίων

– 18:00 Έναρξη ψηφοφορίας

– 20:00  Λήξη Ψηφοφορίας

           

Οι συνάδελφοι καλούνται να προσέλθουν προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα, του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι , για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην ομοσπονδία .

 

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού, η Γενική Συνέλευση είναι σε απαρτία, όταν σε αυτήν βρίσκεται το ½ τουλάχιστον των μελών του Συλλόγου, που είναι ταμειακά τακτοποιημένα, σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ πραγματοποιείται την επόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει εκ νέου απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 και ώρα 17:00 και θα θεωρηθεί οπωσδήποτε σε απαρτία. Σημειώνεται πως δεν θα σταλεί άλλη πρόσκληση για την επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης.

– Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την Τετάρτη ,  10 Απριλίου 2024 από τις 18:00 μέχρι τις  20:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου Πρέβεζας , σύμφωνα με το Καταστατικό .

– Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, ή άλλου δημοσίου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητα του μέλους .

– Εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψηφιότητας στις εκλογές, για τα όργανα όπως ορίζονται:

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο , 

Ελεγκτική Επιτροπή, 

Αντιπρόσωποι Ομοσπονδίας, 

μπορεί να αποσταλεί έως και την Δευτέρα 08/04/2024 στο mail του συλλόγου συμπληρώνοντας την φόρμα που ακολουθεί παρακάτω (σε κάθε περίπτωση θα γίνονται δεκτές και την ημέρα των εκλογών).

Η συμμετοχή όλων των συναδέλφων, στις παραπάνω αρχαιρεσίες, κρίνεται απαραίτητη.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα