Πέμπτη, 09/05/2024 | 19:57

Πρέβεζα: Το κλάμα ηλικιωμένης στο ΚΑΠΗ, “λύγισε” γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές του 1ου Δημοτικού

1589 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/04/2024, 11:15 πμ | 0 σχόλια

 

Ο εθελοντισμός και η προσφορά στην κοινωνία αποτυπωνονται στις δράσεις και τη νοοτροπία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 10υ Δημοτικού σχολείου Πρέβεζας και είναι άξοι και άξιες συγχαρητηρίων!

Τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας επισκέφθηκαν προσφέροντας  δώρα οι του 1ου Δημοτικού σχολείου Πρέβεζας, πραγματοποιώντας διαδοχικές επισκές σε ΚΑΠΗ, Γηροκομείο και ΚΗΦΗ Πρέβεζας.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν άκρως συγκινητικές, ηλικιωμένη με άνοια περίμενε ώρες για να πάρει τη λαμπάδα που θα της έκαναν δώρο οι μαθητές και μόλις την πήρε στα χέρια της έλαμψε το πρόσωπό της από χαρά, σαν ένα μικρό παιδί που περιμένει το δώρο του.

“Έχω 20 χρόνια να δω τα εγγόνια μου” είπε ηλικιωμένη και αγκάλιαζε τους μαθητές σαν να ήταν δικά της εγγόνια. “Δεν έχει έρθει κανένας να με δει, σαν να μην έχω οικογένεια, αλλά έχω, εσείς που ήρθατε είστε η οικογένειά μου” είπε με δάκρυα στα μάτια ηλικιωμένη που σκόρπισε συγκίνηση σε μαθητές εκπαιδευτικούς και μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας.

Το κλάμα ηλικωμένης φόρτισε συναισθηματικά τους υπέροχους επισκέπτες του 1ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας που με τη σειρά τους δάκρυσαν.

Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Πρέβεζας για τις δράσεις τους και κυρίως για το μεγαλείο της ψυχής τους.

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα