Τρίτη, 30/04/2024 | 02:54

Πρέβεζα: Μετά το θανατηφόρο δυστύχημα, η τροχαία (!) θυμήθηκε να κόβει πρόστιμα για … κράνος!

538 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/04/2024, 11:25 πμ | 0 σχόλια

 

Η Πρέβεζα θρήνησε και θρηνεί ένα ακόμη παιδί που έφυγε εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή. Προς αυτή την κατεύθυνση πλήθος δικύκλων συνόδευαν την εξόδιο ακολουθία του άτυχου παιδιού.

Την επόμενη μέρα του τροχαίου δυστυχήματος η τροχαία Πρέβεζας είχε στήσει μπλόκα, έκανε ελέγχους για κράνος και έκοβε και κλήσεις και πρόστιμα εκεί που απαιτούνταν.

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά η τροχαία Πρέβεζας βγαίνει για να κόψει κλήσεις και πρόστιμα γι’ αυτούς που δεν φορούν κράνος, μετά από θανατηφόρο τροχαίο. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Αφενός οι οδηγοί δικύκλων πρέπει σαφέστατα να φορούν κράνος για την προστασία της ίδιας τους της ζωής και αφετέρου η τροχαία θα πρέπει με υπευθυνότητα να λειτουργήσει, διότι η τακτική της είναι μάλλον… προκλητική! Δεν γίνεται δηλαδή μετά από θανατηφόρο τροχαίο να βγαίνει και να κόβει πρόστιμα για κράνη και το υπόλοιπο διάστημα να… αγνοείται η ύπαρξή της.

Αν θέλουν οι κύριοι της τροχαίας να επιβάλλουν τον νόμο για τα κράνη στην Πρέβεζα, να το κάνουν συνέχεια και όχι ανά τακτά διαστήματα και μετά από το βάρος και το πένθος της τοπικής κοινωνίας.

Αποδείξτε μας κύριοι της τροχαίας Πρέβεζας ότι θα είστε συνεπείς στα καθήκοντά σας και θα έχετε συνέπεια στο να πετύχετε να φορούν όλοι οι οδηγοί δικύκλων κράνη στην Πρέβεζα και ότι αυτή σας η τακτική δεν είναι για μια ακόμη φορά παροδική.

Με το να βγαίνετε μετά από θανατηφόρο τροχαίο και να κόβετε πρόστιμα στους οδηγούς δικύκλων που δεν φορούν κράνη και μετά να σταματατούν τα μπλόκα  και οι έλεγχοι, προκαλείτε τη νοημοσύνη των πολιτών και προσέξετε οι πολίτες της Πρέβεζας δεν τρέφονται όυτε με χλόη, ούτε με σανό!

Σπύρος Πλέουρας

φωτό: αρχείου

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα