Τετάρτη, 01/05/2024 | 00:23

Πρέβεζα-Βασίλης Γιάπρος: Ο Θεός να βάλει το χέρι του με αυτά που θα ζήσουμε το καλοκαίρι στις δύο εθνικές οδούς

1392 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2024, 7:32 μμ | 1 σχόλιο

Κι ενώ ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ανεβάζει φωτογραφίες στο διαδίκτυο μεταξύ άλλων και για τις εργασίες στον κόμβο της Λούτσας, φαίνεται ότι δυστυχώς για μια ακόμη φορά θυμίζει… νομάρχη Ιωαννίνων και όψι Περιφερειάρχη Ηπείρου. δεικτικό ήταν και το σχόλιο στο διαδίκτυο του γνωστού δικηγόρου Βασίλη Γιάπρου:

“Διαβάζω στα Ηπειρωτικά site…
10,4 εκατομμύρια ΕΥΡΩ από το ταμείο ανάκαμψης για το χιονοδρομικό κέντρο Ανηλιου Μετσόβου….6,8 εκατομμύρια ΕΥΡΩ από την περιφέρεια για κόμβο στο Επισκοπικο Ιωαννίνων
Και σκεφτομαι…λογικό είναι..
Αφού ολοκληρώθηκε η σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια οδό στην Καμπή, αφου έγιναν οι εργασίες βελτίωσης και αναβαθμισης στην παραλιακή Πρέβεζας Ηγουμενίτσας, αφού εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για ανέγερση νέου σύγχρονου νοσοκομείου και αφού όχι απλώς εξασφαλισθηκε η παραμονή του πανεπιστημιακου τμήματος της λογιστικής αλλά θα ιδρυθεί οσονούπω και δεύτερο τμήμα….Ε δεν είναι λογικό να δώσουμε και 17.000.000 ΕΥΡΩ στο Ανηλιο και στο Επισκοπικο?
Ο Θεός να βάλει το χέρι του με αυτά που θα ζήσουμε το καλοκαίρι στις δύο εθνικές οδούς!!!”
Δυστυχώς φίλες και φίλοι με τις Εθνικές οδούς Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας -Ιωαννίνων να είναι στα μαύρα τους τα χάλια, η αντιμετώπιση που έχει ο νομός Πρέβεζας, ως ο κατεξοχήν τουριστικός νομός της Ηπείρου, είναι αυτή του…φτωχού συγγενή! Ντροπή!
Σπύρος Πλέουρας

1 σχόλιο για “Πρέβεζα-Βασίλης Γιάπρος: Ο Θεός να βάλει το χέρι του με αυτά που θα ζήσουμε το καλοκαίρι στις δύο εθνικές οδούς”

  1. Ο/Η Σάκης Τσιώλης λέει:

    Το χειρότερο είδος πολιτικάντηδων είναι αυτή που κάθονται στη γαλαρία και κρίνουν τους πάντες και τα πάντα…
    όταν ήρθε η ώρα να βγεις μπροστά και να αναλάβεις ευθύνες κιοτεψες Γιαπρε…
    Οπότε κάνε μας τη χάρη και ασχολησου με τους εμπόρους…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα