Δευτέρα, 29/04/2024 | 20:18

Νέα πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ η Αναστασία Σίμου-Τάσου

93 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/04/2024, 1:58 μμ | 0 σχόλια
Η θεματική αντιπεριφερειάρχης Τομέα Προώθησης Τοπικών Προϊόντων Περιφέρειας Ηπείρου Αναστασία Σίμου -Τάσου εξελέγη νέα πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ.
Η κ. Σίμου ευχαριστεί μεταξύ άλλων για την πρότασή και την στήριξη της υποψηφιότητας της τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη , τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες Άρτας και Πρέβεζας κυρίους Ψαθά και Ιωάννου, τους δημάρχους μέλη του Δ.Σ, τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Γιάννη Δαρδαμάνη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννη Μπούρη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χρήστο Γούση, καθώς και τον διευθυντή του Οργανισμού Γιώργο Άρμπυρο.
Η νέα πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΜ υπόσχεται έναν αγώνα αληθινό και μεθοδικό για την υλοποίηση του σκοπού του οργανισμού που είναι η προστασία και η ανάπτυξη του Αμβρακικού και των νομών Αρτας και Πρέβεζας , η ενίσχυση επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού καθώς και η επιστημονική και τεχνική υποστήριξη των ΟΤΑ μέσα από τη σχεδίαση ειδικών προγραμμάτων και τη μελέτη και υλοποίηση έργων με ειδικές προγραμματικές συμβάσεις με υπουργεία, Διεθνείς οργανισμούς, Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα