Πέμπτη, 02/05/2024 | 10:06

Με θέμα “Γονείς και παιδιά στην εφηβεία” η ομιλία της Σχολής Γονέων της Ι. Μ. Νικοπόλεως και Πρεβέζης

158 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/04/2024, 12:23 μμ | 0 σχόλια
Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή οι ομιλίες της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης σε Πρέβεζα και Φιλιππιάδα.
Το θέμα ήταν “Γονείς και παιδιά στην εφηβεία” και ομιλητής ο Γεώργιος Κίσσας ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας, ο οποίος με απλά λόγια μίλησε στο κοινό για τις δυσκολίες της εφηβείας η οποία είναι μια περίοδος κρίσεων, μια μεταλλαγή μεταξύ παιδικής ηλικίας και ενήλικης, με κύριο χαρακτηριστικό την συνεχή εναλλαγή των συναισθημάτων.
Ο κ. Κίσσας έθιξε και επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τους γονείς όπως ο έρωτας, ο θυμός, η επιθετικότητα και οι εντάσεις στα χρόνια της εφηβείας τονίζοντας ότι η εκκλησία είναι ένας χώρος που προσφέρει πίστη την οποία έχει ανάγκη ο έφηβος.
Τις δικές του επισημάνσεις έκανε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχαρίστησε τον ομιλητή και τους γονείς που παραβρέθηκαν και με τις ερωτήσεις τους εμπλούτισαν την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα