Δευτέρα, 29/04/2024 | 20:19

Μήνυμα υποψηφιότητας του Παντελή Δ. Καραπιπέρη στις προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

245 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2024, 2:09 μμ | 0 σχόλια

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2024, εκατομμύρια Ευρωπαίοι – μεταξύ αυτών και οι Έλληνες  – θα συνδιαμορφώσουν το μέλλον της ευρωπαϊκής δημοκρατίας με την ευκαιρία των ευρωεκλογών. 

Όλοι μας επηρεαζόμαστε από το αποτέλεσμα των ευρωπαϊκών εκλογών. Η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης εστιάζει σε θέματα, όπως το περιβάλλον, η ασφάλεια, η μετανάστευση, οι κοινωνικές πολιτικές, τα δικαιώματα των καταναλωτών, η οικονομία, το κράτος δικαίου, θέματα σημαντικά και καθοριστικά για τη ζωή του συνόλου των Ευρωπαίων πολιτών. 

Η ψήφος μας θα καθορίσει ποιοι ευρωβουλευτές θα μας εκπροσωπούν γράφοντας τους  νέους κανόνες αλλά και θα επηρεάσει την εκλογή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι αποφάσεις αυτές θα διαμορφώσουν την καθημερινή ζωή καθενός από μας.

Είναι μια μοναδική στιγμή κατά την οποία μπορούμε να αποφασίσουμε συλλογικά για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εκφράσουμε τη γνώμη μας για θέματα που μας αφορούν και μας επηρεάζουν όλους.

Στις 9 Ιουνίου δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη για την Ελλάδα και την Ευρώπη της ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

Μπροστά σε αυτήν τη μάχη, έχω την τεράστια τιμή να συμμετέχω ως υποψήφιος στις προκριματικές εκλογές για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Περιφέρεια Ηπείρου στις 14 Απριλίου, μέσα από μια πρωτοπόρα και απόλυτα αξιοκρατική διαδικασία.

Σας καλώ να πορευτούμε μαζί, κοινωνοί αυτής της προσπάθειας και συνδιαμορφωτές της νίκης.

Με εκτίμηση

Παντελής Δ. Καραπιπέρης

Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δήμου Ηγουμενίτσας

Πτυχιούχος Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας, Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου ΔΔΠΜΣ «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» 

Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου  “MSc in Archaeological Science: Archaeological Computing” University of Southampton

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα