Πέμπτη, 02/05/2024 | 19:18

Κώστας Μπάρκας: Γυναικοκτονία εκθέτει τις διαβεβαιώσεις Χρυσοχοϊδη

368 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/04/2024, 12:27 μμ | 0 σχόλια

Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την ερώτηση του βουλευτή Κώστα Μπάρκα προς τον κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τα γεγονότα ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις βαθύτερες ανησυχίες του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Η δραματική υποστελέχωση των μάχιμων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε θέμα αντιπαράθεσης του κ. Μπάρκα με τον υφυπουργό Ανδρέα Νικολακόπουλο να διαβεβαιώνει ότι έχουν ήδη επιληφθεί του ζητήματος και οι ανησυχίες είναι αβάσιμες και επικοινωνιακά τρικ. Δυστυχώς «πριν αλέκτορα φωνήσαι» ήρθε η πραγματικότητα να τους διαψεύσει με το χειρότερο τρόπο. Μία νέα κοπέλα έπεσε νεκρή λίγες ώρες μετά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων γιατί δεν υπήρχε περιπολικό να την συνοδεύσει! Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη έσπευσε στο Α.Τ, για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφο της καθώς είχε βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται να την κάνει κακό και ζήτησε τη συνοδεία περιπολικού. Λόγο απουσίας περιπολικού στο συγκεκριμένο τμήμα η 28χρονη βγήκε στο δρόμο να καλέσει η ίδια την Άμεση Δράση και την ώρα που τηλεφωνούσε ο ύποπτος την μαχαίρωσε επανειλημμένα μπροστά στο Α.Τ. 

Εάν γεγονότα σαν και αυτό δεν καθιστούν το ζήτημα της υποστελέχωσης κατεπείγον για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κινδυνεύουμε να ξυπνήσουμε σε μια κοινωνία όπου η ασφάλεια των πολιτών, ένα από τα κυριότερα αγαθά του Συντάγματος, θα είναι ένα ακόμα στοίχημα που αυτή η κυβέρνηση θα έχει χάσει.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα