Τρίτη, 30/04/2024 | 00:00

Ιωάννινα: Missing Alert για την εξαφάνιση 14χρονου

462 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/04/2024, 10:08 πμ | 0 σχόλια

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση του 14χρονου Γουαλέντ Μοχάμεντ από τα Ιωάννινα.

Το παιδί, αιγυπτιακής καταγωγής,  εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.

Η οργάνωση «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο. Ο  14χρονος έχει ύψος 1,60 μ. είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στις 02/04/24, στις 04:00 το πρωί, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στα Ιωάννινα ο Γουαλέντ (ον.) Μοχάμεντ (επ.) 14 ετών, αιγυπτιακής καταγωγής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γουαλέντ (ον.) Μοχάμεντ (επ.) έχει ύψος 1,60 μ. είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε γκρι παντελόνι φόρμας, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα