Τετάρτη, 01/05/2024 | 16:58

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. κάνει σωστά τη δουλειά της, οι Δικυκλιστές της Πρέβεζας επιμένουν “χωρίς κράνος”

362 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/04/2024, 4:51 μμ | 0 σχόλια

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας ασκήσαμε κριτική στον τρόπο που λειτουργεί η τροχαία Πρέβεζας, όταν μετά από θανατηφόρο τροχαίο (έχει επαναληφθεί) στήνει μπλόκα και γράφει οδηγούς δικύκλων, κόβωντας πρόστιμα για το γεγονός ότι δεν φορούν κράνη.

Προτρέπαμε την τροχαία Πρέβεζας να συνεχίσει τις προσπάθειές της για να επιβάλλει τον νόμο ούτως ώστε να φορούν όλοι -όλες οι οδηγοί δικύλων κράνη.

Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και μαζί με τις υπόλοιπες αρμοδιότητες που έχουν, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας ανέλαβαν και αυτή την αρμοδιότητα.

Χάθηκε το μέτρημα στο πόσοι-όσες οδηγοί δικύκλουν δεν φορούσαν κράνη και φυσικά οι άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους σταμάτησαν την Πέμπτη 18 Απριλίου, το απόγευμα!

Μπράβο στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.  Πρέβεζας που κάνει σωστά τη δουλειά της, όμως οι οδηγοί  των δικλύκλων οφείλουν άμεσα να αλλάξουν νοοτροπία και να φορούν κράνη.

Σε θέματα οδικής ασφάλειας και προστασίας της ίδιας της ανθρώπινης ζωής, δεν χωρούν “Ωχ αδερφισμοί” του τύπου “Κρίμα τον γράψανε”, να φορούσε το κράνος του, να μην τον γράφανε.

Όσο για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας; Είναι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές και μπράβο τους.

Κάπου το… μυαλό μας κολλάει, οφείλουμε άμεσα να αλλάξουμε νοοτροπία στο ζήτημα του κράνους.

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα