Πέμπτη, 02/05/2024 | 14:13

Επίσκεψη μαθητικής ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας στο Επιμελητήριο

136 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/04/2024, 3:56 μμ | 0 σχόλια

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Πρέβεζας ομάδας μαθητών/τριών και καθηγητών/τριών του 2ου  Γενικού Λυκείου Πρέβεζας  πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη  9 Απριλίου 2024 στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο «Σχολεία-Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

            Το Επιμελητήριο Πρέβεζας, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπούρης και οι υπάλληλοι του Επιμελητηρίου κα Ιππολύτη Μακρή και κα Σταυρούλα Σακαλάκη , ενώ το Λύκειο η Διευθύντρια κα Σοφία Παπαμιχαήλ.

  Ο κ. Μπούρης αφού καλωσόρισε τους καθηγητές και τους μαθητές/τριες του σχολείου, αναφέρθηκε στον ρόλο που διαδραματίζει το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι της περιοχής, καθώς και στον μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό του. Ενημέρωσε την ομάδα των μαθητών για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Interreg του Επιμελητηρίου καθώς και για τα έργα που υλοποιήθηκαν σχετικά με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και την αγορά εργασίας. Ακόμη, οι μαθητές/τριες στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη  για τον Θεσμικό ρόλο του Φορέα, την όλη λειτουργία του και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Διοίκησης προς όφελος της επιχειρηματικότητας του Νομού Πρέβεζας. 
Από την πλευρά της η κα Σοφία Παπαμιχαήλ αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την άψογη φιλοξενία, επεσήμανε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλουν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων των μαθητών. 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα