Παρασκευή, 03/05/2024 | 18:39

Εκδήλωση της ΔΕΕΠ Πρέβεζας για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

83 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/04/2024, 6:31 μμ | 0 σχόλια

Η κρισιμότητα της επόμενης πενταετίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τονίστηκε στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ, που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Πρέβεζας την Παρασκευή το βράδυ στην αίθουσα της Θεοφανείου με προσκεκλημένους τους ευρωβουλευτές και εκ νέου υποψήφιους Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Μανώλη Κεφαλογιάννη, τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Σπύρο Καρανικόλα, Λυδία Τρακατέλλη και Όλγα Κουρή-Καλέργη,τον βουλευτή Πρέβεζας Σπύρο Κυριάκη, τον Πέτρο Μπελέρη γιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή και εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.


Την εκδήλωσε που ξεκίνησε με ένα με επετειακό βίντεο για τα 50 χρόνια της ΝΔ άνοιξε το μέλος της ΔΕΕΠ Σταύρος Καλαμπόκης, ο οποίος είχε και τον συντονισμό και μετέφερε τους χαιρετισμούς των πρώην Βουλευτών ΝΔ Πρέβεζας Στέργιου Γιαννάκη και Γιώργου Τρυφωνίδη, του αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Τάσου Δράκου αλλά και υποψήφιων ευρωβουλευτών και στελεχών του κόμματος.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Πρέβεζας Νίκος Σολδάτος και οι πρώην Πρόεδροι ΝΟΔΕ Χρήστος Ματσίρας και Δημήτρης Παππάς, καθώς και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Σπύρος Καρανικόλας, Λυδία Τρακατέλλη και Όλγα Κουρή-Καλέργη. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ιστορία της παράταξης που όπως είπαν υπήρξε συνυφασμένη με την εδραίωση της Δημοκρατίας και την είσοδο της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Στην υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις ευρωεκλογές αναφέρθηκε ο γιος του Πέτρος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά “Δυστυχώς συμβαίνει το εξής οξύμωρο. Δεν είμαι εγώ υποψήφιος Ευρωβουλευτής, είναι ο εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας, ο οποίος δεν είναι ελεύθερος να μιλήσει αλλά θα το κάνω εγώ γι’ αυτόν”. Ο γιος του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας είπε ακόμη πως “Ο πατέρας μου συνεχίζει μέχρι σήμερα να κρατείται παράνομα στη φυλακή. Είμαστε ευγνώμονες στον Πρωθυπουργό μας, στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με την απόφαση να συμπεριλάβει τον πατέρα μου στο Ευρωψηφοδέλτιο θα το λύσει μια και καλή αυτό το θέμα. Θα τα καταφέρουμε και θα το αλλάξουμε. Δεν είναι προσωπική μάχη, ούτε μόνο του Ελληνισμού της Αλβανίας, είναι μάχη ολόκληρου του Ελληνισμού”.
Ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης υπογράμμισε είμαστε υπερήφανοι για την πολιτική μας ως Ευρωομάδα και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου.
Ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ και εκ νέου υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων γίνονται Ευρωεκλογές και είναι ευκαιρία να μιλήσουμε για την Ευρώπη. Το θέμα μας δεν είναι αν εκλεγόμαστε, αλλά εάν συμμετέχουμε στη μάχη για τη ΝΔ, για την Ελλάδα, για να τη βάλουμε ψηλά μέσα από τον Ευρωπαϊκό δρόμο. Η συμμετοχή έχει σημασία. Και η συμμετοχή όχι μόνο η δικιά μας στο Ευρωψηφοδέλτιο, η συμμετοχή των πολιτών στην κάλπη».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα