Παρασκευή, 03/05/2024 | 17:51

Δημοτική βιβλιοθήκη Πρέβεζας: Σημαντική δωρεά αξιόλογων εκδόσεων

52 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/04/2024, 10:15 πμ | 0 σχόλια

Κοινοποίηση Δελτίου Τύπου του Future Library και του Κοινωφελούς Ιδρύματος  Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ) σχετικά με τη σημαντική δωρεά αξιόλογων εκδόσεων που προσέφερε το Ίδρυμα για τον εμπλουτισμού της συλλογής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας-Γυμνασιάρχης Χρ. Κοντός, στο πλαίσιο του προγράμματος «Future Library – ΚΙΚΠΕ, Εμπλουτισμός Συλλογών Δημόσιων και Δημοτικών βιβλιοθηκών για το 2023. Περισσότερα βιβλία, περισσότεροι αναγνώστες».

Για 12η συνεχόμενη χρονιά το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) εξακολουθεί να υποστηρίζει τις Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας με την υλοποίηση της δράσης Ανάπτυξης Συλλογών που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Future Library. Το 2023 20 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες, μεταξύ των οποίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας, μετεμπλούτισαν τις συλλογές τους με 6.200 βιβλία  επιλεγμένων εκδοτών.

 Η επιλογή έγινε με κριτήριο τη δυναμική που αναπτύσσουν οι βιβλιοθήκες αυτές, διοργανώνοντας διάφορες δράσεις πολιτισμού και εξοικείωσης με την ανάγνωση.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα