Τρίτη, 30/04/2024 | 14:25

Γιάννενα: Συνάντηση δημάρχου με σύλλογο εργαζομένων ΕΦΚΑ Ηπείρου – Λευκάδας

114 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/04/2024, 10:40 πμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με τον πρόεδρο, Μιχάλη Κολιό, και τον γενικό γραμματέα, Ηλία Ζιώγα, του Συλλόγου εργαζομένων ΕΦΚΑ Ηπείρου – Λευκάδας, είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

Στη διάρκειά της ενημερώθηκε για τη λειτουργία του ΕΦΚΑ στην περιοχή μας, αλλά και το πρόβλημα της στέγασης της Β’ τοπικής διεύθυνσης.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ζήτησαν από το δήμο να εξετάσει τη δυνατότητα να παραχωρήσει κάποιο χώρο στα διοικητικά του όρια προκειμένου να μεταστεγαστεί η εν λόγω υπηρεσία η οποία αυτή τη στιγμή λειτουργεί στο Λυκόστομο.

Παράλληλα, ο δήμαρχος κλήθηκε να παραστεί στις εργασίες του 29ου Πανελληνίου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΕΦΚΑ που θα διεξαχθεί από 22 μέχρι 24 Απριλίου στα Γιάννενα.

Ο κ. Μπέγκας δεσμεύτηκε να διερευνήσει την πιθανότητα εξεύρεσης χώρου εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Ιωαννιτών για την μεταστέγαση της Β΄ τοπικής διεύθυνσης, ευχαρίστησε για την πρόσκληση στο συνέδριο και δήλωσε ανοιχτός σε κάθε είδους συνεργασία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα