Τετάρτη, 29/05/2024 | 15:02

Συνεδρίαση Περιφερειακού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας

47 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/04/2024, 2:20 μμ | 0 σχόλια

Στράτος Ιωάννου: «Υπάρχει άριστος συντονισμός και ετοιμότητα όλων των φορέων Πολιτικής Προστασίας, με μέγιστη προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών »

 

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 23 Απριλίου στις  11.30 π.μ. η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πρέβεζας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου  με θέμα τον σχεδιασμό μέτρων πρόληψης και δράσης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους φορείς για την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τους νέους Διοικητές Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, τον κ. Μπόκα Χριστόφορο, Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας, τον κ. Τσιώπο Κωνσταντίνο,  Διοικητή Περιφερειακής Διοίκησης Ηπείρου, τον κ. Κίτσιο Λάμπρο, Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Πρέβεζας καθώς και τον νέο Περιφερειακό Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Μαυρογιώργο Δημήτρη. Ζήτησε την συνέχιση της καλής συνεργασίας όλων για τον καλύτερο συντονισμό του μηχανισμού και τη βέλτιστη προετοιμασία ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν όλοι οι παραβρισκόμενοι, οι οποίοι συμφώνησαν στην αγαστή συνεργασία που επιβάλλεται να υπάρχει μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων καθώς και στην ετοιμότητα για άμεση επέμβαση σε κάθε συμβάν, ώστε να αποτραπούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος επίσης ο κ. Γεωργάκος Νίκος  Δήμαρχος Πρέβεζας,  ο κ. Ζυγούρης Γεώργιος Δήμαρχος Ζηρού, ο κ. Δράκος Αναστάσιος  Αντ/ρχης Εμπορίου & Απασχόλησης Π.Η., ο κ. Κωτσαντής Κωνσταντίνος Περιφερειακός  Σύμβουλος Π.Η., η κα Ξώνα Γεωργία  Αντιδήμαρχος Δήμου Ζηρού, ο κ. Κόκκαλης Παναγιώτης, Διευθυντής Δ/νσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ο κ. Γκούμας Γεώργιος Διοικητής Π.Υ. Πρέβεζας, ο κ. Γιάννος Βασίλειος  Διοικητής  Π.Υ. Πάργας, ο κ. Παπαποστόλου  Απόστολος  Διοικητής  Π.Υ. Φιλιππιάδας, ο κ. Βαλαχάς Ιωσήφ, εκπρόσωπος του  Λιμεναρχείου  Πρέβεζας, ο κ. Γκαρτζονίκας Γεώργιος  Δ/ντης επιχειρήσεων FOB AKTION, ο κ.  Κορμέτζας Βασίλειος  Δασάρχης Πρέβεζας, η κα Νάση Βαρβάρα Προϊσταμ. Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας, ο κ. Ντόντορος Δημήτρης  και η κα Πιτροπάκη Μαρία από την Πολιτική Προστασία Δ. Πρέβεζας,  ο κ. Δημόπουλος Θεόδωρος  από την Πολιτική Προστασία Δήμου Πάργας, ο κ. Ανωγιάτης Αθανάσιος , εκπρόσωπος του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, η κα Ρέπα Φιλία, Δ/ντρια της  Δ/νση Τεχνικών  Έργων ΠΕ Πρέβεζας, η κα Τέφα Αθηνά, Δ/ντρια της  Δ/νσης Υγείας ΠΕ Πρέβεζας, ο κ. Σταύρος  Μιχάλης    Δ/ντης της Δ/νσης Αγροτ. Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας, η κα Μέγα Αλεξάνδρα, εκπρόσωπος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» , ο κ. Φονταράς Ευκλείδης από την   Αερολέσχη Πρέβεζας και ο κ. Ράπτης Βασίλης εκπρόσωπος της ΛΕΚ  Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα