Τετάρτη, 29/05/2024 | 17:14

Η ομάδα KrotalArta μάγεψε το κοινό της Πρέβεζας

291 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2024, 10:15 πμ | 0 σχόλια

 Μια ιδιαίτερη και πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση έδωσαν για μια ακόμη φορά οι KrotalArta στην Πρέβεζα χθες, Σάββατο 6 Απρίλιου 2024. Στην παράσταση το συγκρότημα κρουστών οργάνων από την γειτονική Άρτα, προσκεκλημένο της  Ομάδας «για την ΠΡΕΒΕΖΑ», έδωσε στο κοινό την εμπειρία να ακούσουν drums, παραδοσιακά τύμπανα, ήχους από βαρέλια, σκούπες , σκουπιδοτενεκέδες, διάφορα αγγεία και body percussion.

  To αποτέλεσμα του fusion ήταν εξαιρετικό. Ο Γιώργος Γεωργίου, δάσκαλος και επί κεφαλής των  KrotalArta και οι μαθητές του, μαθητές κάθε ηλικίας, ερμήνευσαν στο κοινό τις «ΣΥΝ-ΚΡΟΥΣΕΙΣ», ένα σύνολο πρωτότυπων έργων, συνθέσεων του Γ. Γεωργίου. Η ομάδα εντυπωσίασε με την απόδοσή της, συγκίνησε στο κομμάτι με το κλαρίνο και τα παραδοσιακά σκεύη, ανέβασε την διάθεση με τον χιπ χοπ χορό του μικρού χορευτή και την μίξη κλασικών rock τραγουδιών. 

 

  Εντυπωσιακό και το δέσιμο της ομάδας και το κέφι των παιδιών, που πέρασε στους θεατές- ακροατές, στο τέλος της εκδήλωσης αποχώρησαν όλοι με χαμόγελο και καλή διάθεση. 

 

  Την παράσταση προλόγισε η Ομάδα «για την ΠΡΕΒΕΖΑ» και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Λεωνίδας Αργυρός.  

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα