Σάββατο, 27/04/2024 | 17:41

H ανατριχιαστική ομολογία κατά συρροή δολοφόνου που τάιζε τα θύματά του σε κροκόδειλους

750 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/03/2024, 9:50 πμ | 0 σχόλια

H ανατριχιαστική ομολογία του θανατοποινίτη και κατά συρροή δολοφόνου που τάιζε τα θύματά του σε κροκόδειλους

Ο κατά συρροή δολοφόνος Carl Panzram παραδέχτηκε μια σειρά από μαζικές δολοφονίες και βιασμούς, ενώ έγραψε στην αυτοβιογραφία του ότι ήταν «η προσωποποίηση της οργής».

Πριν ο Carl Panzram εκτελεστεί το 1930, ομολόγησε χωρίς καμία τύψη ότι είχε διαπράξει μια σειρά από αποτρόπαια εγκλήματα, όπως βιασμούς και μαζικές δολοφονίες.

Απαριθμώντας τα εγκλήματα του στον δήμιο του, κατέληξε σε μια συγκλονιστική πράξη: «Για όλα αυτά τα πράγματα, δεν λυπάμαι καθόλου».

Στις εξομολογήσεις του στη φυλακή και στην αυτοβιογραφία του, ο Panzram είπε ότι δολοφόνησε 21 αγόρια και άνδρες, διέπραξε αποτρόπαιες πράξεις σε περισσότερα από 1.000 άτομα και περιέγραψε τον εαυτό του ως «προσωποποιημένη οργή».

Μεταξύ των πιο βίαιων ενεργειών του ήταν οι δολοφονίες έξι κυνηγών που επρόκειτο να τον πάνε για κυνήγι κροκοδείλων. Ο Panzram πυροβόλησε τους άνδρες και πέταξε τους σωρούς του στα θηρία που βρίσκονταν στη λίμνη. «Καταβρόχθισαν τα σώματά τους με ευχαρίστηση» είπε στην ομολογία του.

Ο συγκεκριμένος δολοφόνος έχει ένα από τα πιο σαδιστικά ποινικά μητρώα στη σύγχρονη ιστορία – το οποίο τον ακολούθησε μέχρι και στη φυλακή. Οι εγκληματολόγοι που έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν τη βίαιη συμπεριφορά του έχουν επισημάνει την κακοποίηση που δέχθηκε κατά την παιδική του ηλικία.

Η παραφρονική περιγραφή των εγκλημάτων του δολοφόνου ήταν πολύ φρικιαστική και λίγοι ήταν αυτοί που μπρούσαν να την αντέξουν. Αφηγούμενος έναν αρρωστημένο φόνο, έγραψε: «Τα μυαλά του έβγαιναν από τα αυτιά του όταν τον άφησα και δεν θυμάμαι να έχω αισθανθεί πιο ωραία».

ΠΗΓΗ-φώτο: gazzetta.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα